Προφυλακίστηκαν δυο κατηγορούμενοι για το κοκτέιλ ναρκωτικών στον Βύρωνα: Σε κωματώδη κατάσταση η 16χρονη που το έλαβε

File Photo: Στιγμιότυπο από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας




Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο από τους πέντε κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια, αρμόδια για υποθέσεις ναρκωτικών, για την υπόθεση της 16χρονης η οποία μετά από χρήση κοκτέιλ ισχυρών τοξικών ουσιών νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους.

  • Η υπόθεση που ήρθε ενώπιον της Δικαιοσύνης μετά τη διακομιδή τής 16χρονης στο νοσοκομείο, στις αρχές του μήνα, σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αφορά τη δράση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών ουσιών μεταξύ των οποίων και το ιδιαίτερα επικίνδυνο λόγω τοξικότητας μείγμα “σίσα” που έχει πολύ χαμηλή τιμή.

Οι κατηγορούμενοι φέρεται να αρνήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και αφορούν διακεκριμένη διακίνηση περί ναρκωτικών, βαριά σωματική βλάβη λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη, συμμορία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Απολογούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποδέχθηκαν ότι έδωσαν ναρκωτικά στο κορίτσι, το οποίο φέρεται να βρέθηκε σε σπίτι στον Βύρωνα με φίλη της προσκεκλημένες από 17χρονο αγόρι.

Εκεί, η 16χρονη έκανε χρήση ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων και το μείγμα “σίσα”, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Το πλημμέλημα έγινε κακούργημα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Κάθειρξη πέντε ετών για το «ροζ» βίντεο με πρώην ερωτική σύντροφο – Ελεύθερος ως το Εφετείο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: