Η Αστυπάλαια γοητεύει εκατομμύρια Βραζιλιάνους: Η «πεταλούδα του Αιγαίου» πρωταγωνιστεί στα βραζιλιάνικα τηλεοπτικά μέσα [video]

FILE PHOTO: Η δεύτερη Αυγουστιάτικη Πανσέληνος το Μπλε φεγγάρι έκανε την εμφάνισή του πάνω από το Κάστρο της Αστυπάλαιας, Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Γοητεύει η Αστυπάλαια τα τηλεοπτικά μέσα της Βραζιλίας το τελευταίο διάστημα με τις φυσικές ομορφιές της.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Rede Mais Familia, που μεταδίδεται σε 90 εκατομμύρια νοικοκυριά σε πάνω από 90 πόλεις της Βραζιλίας, αναδεικνύει την «πεταλούδα του Αιγαίου» προβάλλοντας τις εξωτικές της παραλίες, τα γραφικά χωριά, τους εντυπωσιακούς μύλους στη Χώρα.

Επίσης αναδεικνύονται περιβαλλοντικές καινοτομίες που στόχο έχουν να καταστήσουν την Αστυπάλαια τον πρώτο «έξυπνο» και αειφόρο νησιωτικό προορισμό της Μεσογείου.

Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν μέσα στο καλοκαίρι με πρωτοβουλία του δήμου.

«Τα τελευταία χρόνια η Αστυπάλαια έχει γίνει πόλος έλξης για ταξιδιώτες με περιβαλλοντικές ευαισθησίες και ειδικά ενδιαφέροντα τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Οι ακτοπλοϊκές αφίξεις μέχρι τα τέλη Αυγούστου “έσπασαν” το φράγμα του 2022 διαμορφώνοντας μια νέα πολύ αξιόλογη απόδοση», δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού, Νίκος Κομηνέας και συμπληρώνει:

«Επίσης για το διάστημα μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου οι αεροπορικές αφίξεις ήταν σημαντικά αυξημένες κατά 21% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Η Ευρώπη δεν είναι πλέον η μοναδική “δεξαμενή” τουριστών, καθώς το νησί μας επισκέπτονται πλέον και τουρίστες από πιο μακρινές αγορές, όπως από χώρες της Αμερικής.

»Στην ενίσχυση της εξωστρέφειας έχει συμβάλλει και το κάλεσμά μας για διακοπές σε έναν πρότυπο προορισμό γεμάτο ιστορία, παραδόσεις, φυσικό κάλλος και γαστρονομία που προάγει την αυθεντικότητα, σέβεται το περιβάλλον και ανθίσταται της μαζικότητας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ευοίωνα τα μηνύματα για τον τουρισμό της Πάρου: Περιλαμβάνεται στους τρεις κορυφαίους προορισμούς της χρονιάς για το 2024 [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: