Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου στην Πρωινή Ζώνη [video]: Η σύνοδος του ΝΑΤΟ γίνεται χωρίς τη Σουηδία ελέω Τουρκίας, ο Μπάιντεν θέλει και νέα επέκταση της εκεχειρίας

Ο ανταποκριτής της Hellas Journal, του Action24 και του Omega Channel στο Λευκό Οίκο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μιχάλης Ιγνατίου με τους παρουσιαστές της Πρωινής Ζώνης, Γιώργο Κακούση και Αννα Λιβαθηνού. Φωτογραφία από το Action24.




Οι πληροφορίες ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν επιθυμεί τη σωτηρία όλων των ομήρων, πριν το Ισραήλ επαναλάβει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των τρομοκρατών της Χαμάς, κυριαρχούν στην Ουάσιγκτον.

Την ίδια στιγμή, και πριν ξεκινήσει τη νέα του περιοδεία στη Μέση Ανατολή, ο Αμερικανός υπουργός των Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν θα λάβει μέρος στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου ήδη έφτασε.

Η άρνηση της Τουρκίας να επιτρέψει την ένταξη της Σουηδίας στη Δυτική Συμμαχία, αναμένεται να είναι το “αγκάθι” της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ.

Αυτό και άλλα θέματα, συζήτησε με την Άννα Λιβαθυνού και τον Γιώργο Κακούση, ο Μιχάλης Ιγνατίου, διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ της ιστοσελίδας μας Hellas Journal, στην Πρωινή Ζώνη του καναλιού Action24.

Ακολουθεί το βίντεο της ανταπόκρισης του Μιχάλη Ιγνατίου:

Αναπτερώνονται οι ελπίδες για μόνιμη εκεχειρία; Η Χαμάς παρέδωσε αμέσως τον κατάλογο με τους Ισραηλινούς ομήρους που θα αφεθούν ελεύθεροι σήμερα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: