Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Συνελήφθησαν η μητέρα, η αδερφή της και μία τρίτη γυναίκα για τον φόνο στην Κυψέλη το 2021

File Photo: Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Νέα εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών, Φαίης Μπακογιώργου, η οποία είχε εντοπισθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα το 2021, 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της, στην Κυψέλη.

Η αστυνομία προέβη σε τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία της 23χρονης. Συγκεκριμένα οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα, την αδερφή και την γυναίκα που φιλοξενούσε την άτυχη γυναίκα.

Συνελήφθη η σπιτονοικοκυρά του θύματος για ανθρωποκτονία από δόλο, διακοπή κύησης, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και εμπορία ανθρώπων για τον θάνατο της Φαίης τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και για επικίνδυνη σωματική βλάβη για την ηλικιωμένη συγκάτοικό τους. Η μητέρα και η αδελφή του θύματος συνελήφθησαν για συνέργεια για την εμπορία ανθρώπου και για ανθρωποκτονία με δόλο. Οι τρεις συλληφθείσες αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου κατηγορούνται εκτός από την δολοφονία της 23χρονης και για τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας.




Υπενθυμίζεται πως η 23χρονη βρέθηκε νεκρή σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι της στην Κυψέλη και ταυτοποιήθηκε με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση, στις 23/11, από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, σήμερα 8 Νοεμβρίου 2023 πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, τρεις (3) γυναίκες για υπόθεση ανθρωποκτονίας γυναίκας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί τυλιγμένη σε κουβέρτα, πρωινές ώρες της 8-10-2021 σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη.

Πρόκειται για:

• 57χρονη, η οποία κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, ανθρωποκτονία με δόλο, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου – συνοίκου και εγκύου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου – ανηλίκου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή,

• 23χρονη, η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και για ανθρωποκτονία με δόλο και

• 59χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

ΣτΕ: 176 υγειονομικοί ζητούν 8,8 εκατομμύρια από 19 δικαστές ως αποζημίωση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: