Δυσαρέσκεια Ντεσάμπ για παίκτες της εθνικής Γαλλίας: Δεν φταίει το var για τα δυο γκολ – Είχε δεχθεί μόνον ένα σε όλα τα προκριματικά [highligths]

File Photo Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζουν το γκολ της ομάδας τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Ελλάδα – Γαλλία για την 10η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024, στο γήπεδο OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




«Δεν ευθύνεται η απουσία του VAR για το γεγονός ότι δεχθήκαμε δύο γκολ», δήλωσε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, λίγο μετά το τέλος της ισοπαλίας 2-2 στην Αθήνα με την εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024, ενώ εξέφρασε την έκπληξη του για την μη κατακύρωση του τρίτου τέρματος που σημείωσαν οι παίκτες του.

Αναφερόμενος στην συγκεκριμένη φάση, ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι, καθώς βρισκόμαστε στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο. Δεν διακυβεύθηκε πρόκριση, αλλά αυτό είναι τουλάχιστον περίεργο. Αυτό το γκολ θα μας έδινε την νίκη, αλλά δεν είναι η απουσία του VAR που μας έκανε να δεχθούμε δύο γκολ σε πέντε λεπτά».




Στην συνέχεια, ο «DD» έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς, επισημαίνοντας: «Βρισκόμαστε σε ένα ημερολογιακό έτος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και την αποχώρηση παικτών και μια εξαιρετική μετάβαση που μας επέτρεψε να προκριθούμε χωρίς πρόβλημα. Παραμείναμε αήττητοι σε αυτήν την προκριματική φάση με μία ανανεωμένη ομάδα, που διαθέτει αγωνιστικό πνεύμα με μεγάλη ποιότητα και ψυχική κατάσταση. Η εθνική Γαλλίας διατηρείται σε πολύ υψηλό επίπεδο ακόμη κι εάν αλλάξουν παίκτες. Είναι μεγάλη ικανοποίηση να βλέπεις αυτήν την ομάδα να πετυχαίνει τέτοιες επιδόσεις και να διατηρείται σε κορυφαίο επίπεδο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η Εθνική κοίταξε στα μάτια τη Γαλλία (2-2) και βλέπει Euro μέσω των play off του Μαρτίου [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: