Απάντηση Κασσελάκη στα περί Black Friday στον ΣΥΡΙΖΑ: Μαύρη είναι η καθημερινότητα που έχει φτιάξει ο κ. Μητσοτάκης για όλους

FILE PHOTO: O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, μιλάει σε πάνελ στο πλαίσιο του Thessaloniki Summit 2023, Θεσσαλονίκη, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Απάντηση στην αναφορά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη περί Black Friday στον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε μέσω Instagram ο Στέφανος Κασσελάκης.

Επικαλούμενος την τιμή του στοματικού διαλύματος στην Ελλάδα, που σύμφωνα με ρεπορτάζ είναι ακριβότερο σε σύγκριση με Βέλγιο και Γερμανία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «Θα του χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Σήμερα στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε κόμμα Black Friday, -50%.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

«Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες!Δείτε το βίντεο μαζί μου» δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης παραθέτει τηλεοπτικό ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η ίδια λίστα προϊόντων που τον Ιανουάριο του 2022 κόστιζε 109 ευρώ, τον Μάρτιο του 2022 κόστιζε 133 ευρώ και τον Ιούνιο 154 ευρώ. Τον Ιανουάριο του 2023 ο λογαριασμός ήταν 178 ευρώ. Τον Ιούνιο ήταν 215 ευρώ και σήμερα 257 ευρώ. Συνολικά η αύξηση είναι 136% μέσα σε ενάμισι χρόνο.

«Δύο κάρτες δώρο: πρώτον, ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία. Δεύτερον: η τιμή του στοματικού διαλύματος σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία. Θα του χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης παραθέτοντας σχετικές τιμές από ρεπορτάζ.

 

Μαζική φυγή από τον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν 90 μέλη του Τομέα Δικαιωμάτων του κόμματος * Ανάμεσά τους ο επικεφαλής Πάνος Λάμπρου

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: