Το «Θέατρο των Ονείρων» έχασε το μεγαλύτερο πρωταγωνιστή του: O θρυλικός Μπόμπι Τσάρλτον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών [videos]

O θρυλικός Μπόμπι Τσάρλτον ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. EPA/WILL OLIVER EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.




Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του αγγλικού ποδοσφαίρου, και ειδικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Ο θρυλικός Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και τελευταίος επιζών της τραγωδίας του Μονάχου έφυγε από τη ζωή στα 86 του χρόνια βυθίζοντας σε θλίψη τόσο την «οικογένεια» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και ολόκληρο το Νησί.

O θρύλος των Κόκκινων Διαβόλων έπαιξε 584 φορές με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, από το 1956 που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα μέχρι και το 1973 που αποχώρησε και πέτυχε 199 γκολ.

Ο Σερ Μπόμπι σήκωσε τρία πρωταθλήματα, ένα FA Cup, δυο Super Cup και ένα Κύπελλο πρωταθλητριών.

 

Το 1966 σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αγγλία, πήρε τη Χρυσή Μπάλα και αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς. Με τα Τρία Λιοντάρια μέτρησε 106 εμφανίσεις και σκόραρε 49 φορές.

 

«Η Premier League είναι βαθιά θλιμμένη στο άκουσμα του θανάτου του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ενός από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι σκέψεις και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια απευθύνονται στην οικογένεια και τους φίλους του Sir Bobby, καθώς και σε όλους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», αναφέρει το μήνυμα της Λίγκας.

«Οι λέξεις δεν θα είναι ποτέ αρκετές», είναι το λακώνικο μήνυμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία «έντυσε» στα μαύρα τα Social Media της. O Σερ Μπόμπι μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση το 1979 ανέλαβε διοικητικό πόστο στο κλαμπ και το «υπηρέτησε» για ακόμα 39 χρόνια.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θρηνεί για τον θάνατο του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ενός από τους σπουδαιότερους και πιο αγαπημένους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, gazzetta.gr

Κακή εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό που πλήρωσε τις τάσεις αυτοχειρίας του: Ηττήθηκε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: