To «συναισθηματικό τρενάκι» του Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η γνωριμία με την Βικτόρια και το μίσος μετά την κόκκινη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 [video]

FILE PHOTO: Inter Miami CF co-owner David Beckham (L) and his wife Victoria watch the Soccer Leagues Cup match between Atlanta United FC and Inter Miami CF, in Fort Lauderdale, Florida, USA, 25 July 2023. EPA, CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH




Δέκα χρόνια μετά την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ο Βρετανός ποδοσφαιριστής και συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, ομάδας του MLS όπου αγωνίζεται o Λιονέλ Μέσι, αναπολεί τις επιτυχίες αλλά και τις μεγάλες απογοητεύσεις που βίωσε εντός και εκτός των τερέν στο νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Associated Press o 48χρονος Μπέκαμ χαρακτηρίζει την επανεξέταση αυτών των στιγμών ως «ένα συναισθηματικό τρενάκι», εμβαθύνοντας στις εκδηλώσεις μίσους που έλαβε μετά την κόκκινη κάρτα που πήρε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 και τον αντίκτυπό της σε αυτόν.

«Όλη αυτή η διαδικασία ήταν σαν ένα συναισθηματικό τρενάκι», είπε ο Μπέκαμ για τη σειρά «Beckham» που συνδέεται με τη 10η επέτειο από την αποχώρησή του από τα γήπεδα.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Associated Press ο Βρετανός ποδοσφαιριστής, μοντέλο και επιχειρηματίας «δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτές τις συγκεκριμένες στιγμές στην καριέρα μου και στη ζωή μου».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Το ντοκιμαντέρ εξερευνά την ανατροφή του Μπέκαμ, την γνωριμία με τη Βικτόρια Μπέκαμ, μέλος του συγκροτήματος των Spice Girls και μετέπειτα γυναίκα του εστιάζοντας στους θριάμβους του στο γήπεδο και τη θλίψη που ένιωσε όταν αποβλήθηκε στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου εναντίον της Αργεντινής.

«Δεν το είχα παρακολουθήσει στην πραγματικότητα και δεν είχα παρακολουθήσει τις συνεντεύξεις και τι έλεγαν οι άνθρωποι για μένα μετά», είπε, προσθέτοντας ότι τον άφησε «σοκαρισμένο και συγκινημένο».

Το 1998 για την φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κλώτσησε τον Αργεντικό Ντιέγκο Σιμεόνε και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μια αποβολή που στοίχισε στην Αγγλία τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Μουντιάλ από την Αργεντινή.

Πηγή: ΑP, ertnews

Καταγγελίες Λουτσέσκου για τη διαιτησία: «Ας αποφασίσουν ότι πρέπει να πάρει μια ομάδα το πρωτάθλημα, να τελειώνουμε»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: