Τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας θα επισκεφτεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκςη με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Σωκράτη Φάμελλο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Περιοδεία στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος, πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κ.Ο. του Κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο.

Στις 10 το πρωί θα βρίσκονται στη Νέα Ιωνία Βόλου στις συμβολή των οδών Αναπαύσεως με Καραμπατζάκη.

Θα ακολουθήσει στις 10:45 σύντομη επίσκεψη στο κεντρικό Εκλογικό Κέντρο της «Συμμαχίας για το Βόλο» στη οδό Δημητριάδος, και στη συνέχεια θα βρεθεί στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου στο Παλιό λιμεναρχείο.

Ο κ. Κασσελάκης στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκεται στο Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ της Π.Ε. Λάρισας.

Στις 13:45 θα επισκεφθεί την πληγείσα νεοφυή επιχείρηση Αgrigaz στο 7o χλμ. παλαιάς Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, και στις 14.30 τις εργατικές κατοικίες στη Γιάννουλη Λάρισας.

Στις 16:15 θα μεταβεί στο Δήμο Παλαμά, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο και πληγέντες μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Μεταμόρφωσης, ενώ θα μεταβεί και στο Γυμναστήριο όπου στεγάζεται το Κέντρο Υγείας.

Στις 17:30 θα είναι στο Ευύδριο Φαρσάλων, όπου θα έχει συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους και στις 19:00 στον Πεδινό Δομοκό, όπου θα συναντήσει και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Απόστολο Γκλέτσο.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Χωρίς νερό παραμένει ο Βόλος: Συνεχίζονται οι προσπάθειες για καθαρισμό στις συνοικίες, άνοιξαν τα περισσότερα σχολεία [βίντεο]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: