Θρίλερ με τα αίτια θανάτου του Μάθιου Πέρι, εν αναμονή του πορίσματος της τοξικολογικής – Οι δαίμονες του «Τσάντλερ» με τα ναρκωτικά και το αλκόολ

FILE PHOTO: US actor Matthew Perry and his girlfriend Rachel Dunn share a moment as they watch the mens’ final Sunday 07 September, 2003 at the US Open in Flushing Meadows, NY. EPA PHOTO/EPA/Andrew GOMBERT




O αιφνίδιος θάνατος του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Πέρι τo περασμένο Σάββατο σόκαρε όλο τον κόσμο και βύθισε σε λύπη εκατομμύρια θαυμαστές του πρωταγωνιστή της κωμικής σειράς «Tα Φιλαράκια».

Έκτοτε το όνομα του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry), που επί δέκα χρόνια υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία τον τηλεοπτικό Τσάντλερ έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και έγινε πρώτο trend στην ψηφιακή πλατφόρμα του Χ (πρώην Twitter) σε Ελλάδα και όχι μόνο.

Δεκάδες αναρτήσεις γέμισαν το Διαδίκτυο για τον ηθοποιό που έχασε την ζωή του, πιθανότατα από πνιγμό στο τζακούζι του σπιτιού του, και ενώ έδειχνε να έχει ξεπεράσει τους προσωπικούς του δαίμονες με τις καταχρήσεις από ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ.

Σε εκκρεμότητα η έκδοση του πορίσματος

Την ίδια ώρα μυστήριο αποτελεί η μη έκδοση πορίσματος για τα αίτια του θανάτου του, παρά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, για το τι προκάλεσε την ξαφνική απώλειά του.

Και ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες κοντά του το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο περιοδικό People ότι η αυτοψία έχει ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα εκκρεμούν ενόψει της τοξικολογικής έκθεσης, η οποία θα χρειαστεί εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί τη στιγμή της νεκροψίας, θα αναβληθεί η έκδοση του πιστοποιητικού θανάτου μέχρι να γίνουν πρόσθετες μελέτες», ανέφερε ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία στο Λος Άντζελες.

Και όπως πρόσθεσε εκπρόσωπος της υπηρεσίες, «μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις/μελέτες, ο γιατρός αξιολογεί ξανά την περίπτωση και κάνει τον προσδιορισμό της αιτίας του θανάτου».

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός ως ο σαρκαστικός «Τσάντλερ Μπινγκ» στην κωμική σειρά των ’90’ς βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το Σάββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες,μόλις είχε επιστρέψει από ένα δίωρο παιχνίδι Picklebal που μπορεί να συνετέλεσε στον αιφνίδιο θάνατό του στην έπαυλή του. Το γεννημένο στη Μασαχουσέτη και μεγαλωμένο στον Καναδά Πέρι βρήκε νεκρό στο τζακούζι του ο προσωπικός του βοηθός, ο οποίος τρομοκρατημένος κάλεσε στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης (911) για βοήθεια αναφέροντας ως πιθανότατη αιτία τον πνιγμό.

 

Δεκάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο

«Γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο αναστατωμένοι με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, ενώ δεν τον γνώριζαν;» αναρωτιέται ένας θαυμαστής στο Twitter δίνοντας ο ίδιος την απάντηση στο ρητορικό αυτό ερώτημα: «Μεγαλώσαμε βλέποντας FRIENDS, ήταν μέρος της παιδικής μας ηλικίας. Θυμάμαι ότι το έβλεπα κάθε απόγευμα μετά το σχολείο ή όταν ήμουν μόνος, άρρωστος ή λυπημένος».

 

Το αίσθημα ότι όλοι χάσαμε έναν φίλο είναι κοινό στους θεατές της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια« την οποία αγάπησαν οι τωρινοί σαραντάρηδες και γνώρισαν χάρη στις συνεχείς επαναλήψεις οι νεότερες γενιές.

Tην ώρα που αναμένεται το πόρισμα των ιατροδικαστών για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του το κύμα αγάπης για τον πολυαγαπημένο ηθοποιό δείχνε αστείρευτο. Η είδηση του θανάτου του δημιούργησε ένα κύμα από μηνύματα για τον πολυαγαπημένο ηθοποιό με το μόνο σίγουρο ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Η Warner Bros Television Group, παραγωγός της σειράς «Φιλαράκια» και στις 10 σεζόν, αποχαιρέτησε τον «αγαπημένο φίλο» και «απίστευτα ταλαντούχο ηθοποιό». O Tσάντλερ της καρδιάς μας, ταυτίστηκε με τη σειρά «Φιλαράκια» που προβαλλόταν στο NBC για δέκα σεζόν (1994-2004).

Μακριά από τις κάμερες όμως ο Πέρι έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί πολλές φορές να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης. Έναν μακρύ αγώνα στον οποίο τον είχαν κατ’ επανάληψη στηρίξει οι συμπρωταγωνιστές του στη δημοφιλή σειρά.

Mε πληροφορίες από ertnews

Μάθιου Πέρι: Οι αξέχαστες στιγμές του Tσάντλερ Μπινγκ στα Φιλαράκια* Πνιγμός πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς η αιτία θανάτου [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: