Συνεχίζεται το θρίλερ με τον πατέρα του Λουίζ Ντίαζ: Επικηρύχθηκαν με 10 εκατ. ευρώ οι απαγωγείς

Luis Diaz of Liverpool warms up before the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool FC in Wolverhampton, Britain, 16 September 2023. EPA/VINCE MIGNOTT EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications




Συνεχίζονται οι έρευνες για τον πατέρα του επιθετικού της Λίβερπουλ, Λουίς Ντίαζ, με το ενδεχόμενο ο Λουίς Μανουέλ Ντίαζ να έχει συλληφθεί στα σύνορα της Κολομβίας με τη Βενεζουέλα να μην αποκλείεται από την αστυνομία.

Ενώ η μητέρα του Ντίαζ διασώθηκε από χθες, οι αρχές της Κολομβίας έχουν εντείνει τις έρευνες για τον πατέρα του παίκτη.

Σε ενημέρωση τη Δευτέρα (30/10), ο αναπληρωτής διευθυντής της αστυνομίας, στρατηγός Αλεχάντρο Ζαπάτα, είπε ότι το περιστατικό φαινόταν «σχεδιασμένο» και πως υπάρχει κάποια «σαφήνεια» σχετικά με τους πιθανούς εμπλεκόμενους.

Ο στρατηγός Ζαπάτα είπε σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από την Revista Semana: «Έχουμε ξεκάθαρα άτομα που θα μπορούσαν να έχουν συνδεθεί με το περιστατικό. Όταν συμβαίνουν γεγονότα όπως αυτό, γενικά δεν είναι αυθόρμητα, υπάρχει προηγούμενος σχεδιασμός, άνθρωποι που παρασύρουν τους ανθρώπους σε ένα μέρος — δηλαδή τους στοχοποιούν για να φτάσουν άλλοι, και αυτό ερευνούμε».

Σχετικά με το ενδεχόμενο ο πατέρας του Λουίς Ντίαζ να έχει μεταφερθεί στη Βενεζουέλα, ο στρατηγός Ζαπάτα είπε: «Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η απαγωγή συνέβη στη Λα Γκουαζίρα, που είναι κοντά στα σύνορα».

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα στοιχείο κρίσης (που) μας δείχνει ότι έχουν περάσει τα σύνορα. Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, αλλά ούτε και το αποκλείουμε. Είναι πολύ πιθανό να ψάχνουν το ενδεχόμενο της απόδρασης σε εκείνο το μέρος».

Σύμφωνα με το Goal, οι απαγωγείς έχουν επικηρυχθεί με 200 εκατ. πέσος, ποσό δηλα΄δη περί τα 10 εκατ. ευρώ από την αστυνομία της Κολομβίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Μπογοτά, Κολομβία

Τρία χρόνια χωρίς τον Ντιέγκο Μαραντόνα: To «φιλμ» μιας πολυτάρχης ζωής γεμάτη θριάμβους και δαίμονες [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: