O Μιχάλης Ιγνατίου επέστρεψε και στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του καναλιού Action 24: Ανταποκριτής του τηλεοπτικού σταθμού στο Λευκό Οίκο

Ο παρουσιαστής ειδήσεων του Action24 υποδέχθηκε στον αέρα τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου. Θα είναι ο νέος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο. Φωτογραφία via Action24




Με μια ανάρτησή του στο Twitter, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μιχάλης Ιγνατίου γνωστοποίησε την επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση. Θυμίζουμε ότι δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται για το κανάλι Omega στην Κύπρο.

Από την ελληνική τηλεόραση, αποχώρησε τον Μάρτιο του 2022. Ήταν ο ανταποκριτής του OPEN στο Λευκό Οίκο.

O ιδρυτής της Hellas Journal και αρχαιότερος Ελληνας ανταποκτριτής στις Ηνωμένες Πολιτείες θα φωτίζει πλέον την επικαιρότητα με τη δική του ματιά, το ρεπορτάζ του και τις αποκλειστικές του πληροφορίες μέσα από τη συχνότητα του Action 24.

Στην πρώτη του παρουσία στο κανάλι Action 24, το «μενού» περιλάμβανε τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην αμερικανική Βουλή και τη Γερουσία και φυσικά τις εξελίξεις για τον φιλέλληνα γερουσιαστή Μενέντεζ.

Για τον φιλέλληνα νομοθέτη είπε:

Ο γερουσιαστής Μενέντεζ, ετοιμάζει την άμυνα του, και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι είναι πολύ αισιόδοξος, είναι βέβαιος πως θα αθωωθεί. Η δίκη ορίστηκε για τον ερχόμενο Μάιο, άρα θα έχει τελειώσει πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2024.




Θα είναι υποψήφιος, όπως τονίστηκε από το επιτελείο του, που απάντησε σε δική μας ερώτηση και πιστεύει ότι θα κερδίσει και όποιον εσωκομματικό αντίπαλο έχει απέναντι του, και όποιον άλλον κατεβάσει στον εκλογικό στίβο το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Για την υπόθεση του κ. Μακάρθι, ο Μιχάλης Ιγνατίου, ανέφερε:

Λοιπόν, πρόκειται για μία πρωτοφανή κίνηση στην πολιτική ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, αυτή η παύση του προέδρου Κέβιν Μακάρθι, ειδικά στην ιστορία της αμερικανικής Βουλής.

Ο πανίσχυρος πολιτικός άνδρας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος έπεσε, είναι το απόλυτο θύμα των εσωκομματικών συγκρούσεων των Ρεπουμπλικάνων. Των πιο ακραίων βουλευτών, που όλοι συμφωνούν ότι ελέγχονται από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Θα το έλεγα διαφορετικά: Είναι ακροδεξιοί, που πίνουν νερό στο όνομα του πρώην Πρόεδρου των ΗΠΑ. Πιστεύουν στην αθωότητα του και ότι του έκλεψαν δήθεν τις προεδρικές εκλογές πριν από τρία χρόνια. Αυτό δεν ισχύει, το διέψευσαν ακόμα και οι πιο στενοί συνεργάτες του κ. Τραμπ.

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: