Insider της αστυνομίας οδήγησε στο φορτίο- μαμούθ της κοκαΐνης στον Πειραιά: Πώς η Δίωξη έβαλε άνθρωπό της μέσα στο καρτέλ [βίντεο]

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου μιλά για το φορτίο της κοκαΐνης. Photo via Glomex Action 24




Η μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας με τον εντοπισμό 210 κιλών κοκαΐνης μέσα σε κοντέινερ με κατεψυγμένες γαρίδες στο λιμάνι του Πειραιά δεν ήταν τυχαία.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου μιλώντας στο Action 24 η Δίωξη Ναρκωτικών είχε καταφέρει να βάλει μέσα στο κύκλωμα ένα δικό της άνθρωπο ο οποίος ενημέρωνε για τις κινήσεις του καρτέλ.

Όπως υποστήριξε η κυρία Δημογλίδου οι αστυνομικοί «δεν γνώριζαν ακριβώς την ποσότητα που θα αντικρίσουν όταν άκουσαν το εμπορευματοκιβώτιο.

Γνώριζαν όμως ότι θα παραληφθεί από τα συγκεκριμένα τέσσερα άτομα, να μεταφερθεί στην Αλβανία και στη συνέχεια από εκεί για περαιτέρω διακίνηση τόσο σε χώρες της Ευρώπης, όσο και σε χώρες της Ασίας».

Αναφερόμενη στο θέμα του προσώπου που είχε εισχωρήσει στο κύκλωμα η κυρία Δημογλίδου τόνισε: «Ουσιαστικά χρησιμοποιήθηκε ανακριτική διείσδυση με απόλυτη επιτυχία και κατάφεραν οι αστυνομικοί να εξάγουν την ποσότητα και να συλλάβουν τους δράστες», ενώ απάντησε καταφατικά όταν ειπώθηκε από τους παρουσιαστές ότι η «Δίωξη φύτεψε δικό της άνθρωπο στο κύκλωμα ο οποίος μπορούσε να έχει γνώση των κινήσεων του κυκλώματος και να τις δίνει στην υπηρεσία του».

«Και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία και χωρίς να γίνει κάποιος αντιληπτός», σχολίασε η κυρία Δημογλίδου.

Όσον αφορά στο θέμα ενός δεύτερου φορτίου κοκαΐνης η εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι πρέπει να γίνει μεγαλύτερη έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί ποιος θα παραλάμβανε την ποσότητα κοκαΐνης και πού θα διοχετεύονταν.




ΠΗΓΗ: action 24

Δεύτερο φορτίο με 100 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά μέσα σε 24 ώρες: Ερευνάται αν συνδέεται με το καρτέλ που εξαρθρώθηκε το πρωί

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: