Ο γνωστός Ιάσονας Αποστολόπουλος ομιλεί για εγκλήματα (πολέμου) και στοχεύει και τους …Ελληνοκύπριους, εκτός των Ουκρανών και των Ισραηλινών -τους Τούρκους τους ξέχασε: Δεν είναι μόνο προβληματικός ο άνθρωπος…

Ο κ. Ιάσωνας Αποστολόπουλος με μετανάστες και πρόσφυγες και κάποιους άλλους. Όλοι …χαρούμενοι και …ευτυχισμένοι. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2022. Φωτογραφία via Iasonas Apostolopoulos, Facebook




Ο τύπος είναι γνωστός. Έχει κατηγορηθεί για πολλά και διάφορα, τα οποία δεν υιοθετούμε διότι δεν τα γνωρίζουμε, εννοούμε ότι δεν έχουμε δική μας πληροφόρηση επ’ αυτών. Όταν ερευνήσουμε θα πούμε χωρίς φόβο και πάθος τη γνώμη μας.

Βαριές οι κατηγορίες εναντίον του, όταν αναφέρουν οι κατήγοροί του πως υπερασπίζεται την Τουρκία και κατατρέχει την Ελλάδα για το θέμα των άμοιρων προσφύγων και μεταναστών. Τα υιοθετώ; Μέχρι να ερευνήσουμε όχι…

Για τούτο το ζήτημα, το “μεταναστευτικό”, η ιστοσελίδα μας έχει εκφράσει θέση: Χώρες όπως η Τουρκία χρησιμοποιούν αυτούς τους δυστυχισμένους εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά ο εν λόγω κύριος δεν το βλέπει. Μάλλον, δεν θέλει να το δει. Εικάζω ότι το καλό …”αφήγημα” γι’ αυτόν, είναι ότι η Αθήνα και η Λευκωσία κυνηγούν τους φτωχούς μετανάστες και τους πρόσφυγες.

  • Είναι λάθος 100% αυτό. Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι οι μόνες χώρες που βοηθούν τους δυστυχισμένους αυτούς συνανθρώπους μας. Έρχομαι από οικογένεια μεταναστών, και από τη μάνα και από τον πατέρα, και γνωρίζω τον πόνο. Είναι απέραντος. Γονείς και αδέλφια ειτε συνάντησαν τους συγγενείς τους σε βαθιά γεράματα. Είτε δεν τους συνάντησα ποτέ ξανά…

Όλοι αυτοί οι περίεργοι, λοιπόν, που τριγυρίζουν με πανάκριβα σκάφη στη Μεσόγειο για να …συλλέγουν μετανάστες και πρόσφυγες, ανήκουν σε οργανώσεις ΜΚΟ-NGO (δηθεν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις), που ενισχύονται από κυβερνήσεις και οργανισμούς. Αν σταματήσει το κίνημα των δυστυχισμένων να έρχεται προς την Ευρώπη, οι οργανώσεις αυτές θα κηρύξουν …πτώχευση!

Για το ατόπημα του της 12ης Οκτωβρίου, του εν λόγω Ιάσονα Αποστολόπουλου, έχουμε κάθε λόγο οι πάντες να διαμαρτυρηθούμε. Διότι δεν είναι μόνο ανιστόρητος, αλλά είναι και επικίνδυνος όταν συνδέει με τα εγκλήματα στην Ουκρανια και στο Ισραήλ τους Ελληνοκύπριους, που είναι θύματα εισβολής και κατοχής.

Στους εγκληματίες, ξεχνά τους Ρώσους και τους κατακτητές Τούρκους. Είναι απαράδεκτος, και αναπαράγει την τουρκική προπαγάνδα όταν απαντώντας σε αναγνώστη που τον αμφισβητεί εκτοξεύει αισχρές κατηγορίες για την Κύπρο, όπως θα δείτε παρακάτω:

  • Οι Ελληνοκύπριοι τι έκαναν και τους αναφέρεις; τον ερωτά ένας ακόλουθος στο Twitter:
  • Και απαντά: Σφαγές χωριών Τουρκοκύπριων την δεκαετία 60-70, τα οποία κάνει γαργάρα ο ελληνικός εθνικισμός μέχρι σήμερα.

Διαβάστε τι γράφει στην απαράδεκτη ανάρτηση του:

1100 νεκροί ως τώρα στην Γάζα, εκ των οποίων 260 παιδιά και 240 γυναίκες. Χωρίς αεράμυνα, χωρίς καταφύγια, χωρίς εξόδους διαφυγής, κάθε βόμβα σκοτώνει οικογένειες. Ομολογούν μόνοι τους αυτό που έγραψα την πρώτη μέρα και έπεσαν όλα τα τρολ πάνω μου. Όταν πρόκειται για τον «δικό τους» δεν υπολογίζουν τίποτα. Αν το έγκλημα το κάνουν Ουκρανοί, Ισραηλινοί, Ελληνοκύπριοι (όποιον υποστηρίζουν τελοσπάντων) θα πανηγυρίσουν. Και αυτό κάνουν. Το σκίτσο του #αρκας δεν δείχνει μόνο την ηθική τους, αλλά και την ευφυΐα τους, καθώς αν οι εικόνες ήταν ανάποδα θα κατέληγε στο ίδιο συμπεράσματα.

Προειδοποιώ τα πληρωμένα τρολς, που στην κριτική εξαπολύουν λάσπη, να προσέξουν. Ο ισχυρισμός του εν λόγω είναι ένα καραμπινάτο fake news. Είναι και μία ευκαιρία, να μας μιλήσει και τους εργοδότες του. Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι και θα θέλαμε να τους μάθουμε, χωρίς αυτό να δείχνει κάποιον υπανιγμό.

Βεβαίως, μπορεί και να σώζει πρόσφυγες και μετανάστες δωρεάν ο άνθρωπος…

Μιχάλης Ιγνατίου
Hellas Journal

Το Ισραήλ θα πρέπει να υποστηρίζει καθαρά και ξάστερα το κουρδικό ΡΚΚ: Μία αμερικανική φωνή ομιλεί χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, καλεί την Ιερουσαλήμ να δει τους πραγματικούς συμμάχους της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: