Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ντύθηκε… Χουλκ, έβαλε 33 πόντους και «πάτησε» το Μαϊάμι: Νίκη των Μπακς με 122-114 [videos]

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ντυμένος Χουλκ. Photo screenshot via youtube, Bleacher Report




Αν και προηγήθηκαν ακόμα και με 25 πόντους οι Μπακς επικράτησαν δύσκολα των Χιτ με 122-114 στο Μιλγουόκι και βελτίωσαν το φετινό ρεκόρ τους σε 2-1. Αντίθετα η ομάδα του Μαϊάμι, που παρατάχθηκε χωρίς τον Μπαμ Αντεμπάγιο, έπεσε στο 1-3.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην επέτειο των 10 χρόνων του από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ (31 Οκτωβρίου του 2013). Ο «Giannis» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 33 πόντους (11/18 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 8/11 βολές), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 μπλοκ σε 32 λεπτά συμμετοχής.




Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Ντέμιαν Λίλαρντ με 25 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ ενώ 16 πόντους (8 ριμπάουντ) σημείωσε ο Μπόμπι Πόρτις.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα πλαίσια του Halloween ντύθηκε… Hulk και έτσι κατευθύνθηκε προς τη συνέντευξη Τύπου, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ξεκίνησε με τη φράση… «Ελάτε μην φοβάστε», ενώ στη συνέχεια με την κανονική του φωνή απάντησε στις ερωτήσεις.

Για τους Χιτ ο Τάιλερ Χίρο είχε 35 πόντους με 8 ριμπαάουντ ενώ 15 πόντους σημείωσε ο Ντάνκαν Ρόμπινσον και 13 ο Τζίμι Μπάτλερ.

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Ράπτορς στο Τορόντο, τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/11) στη 01:00.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μιλγουόκι, ΗΠΑ

Στο τέλος κερδίζει ο Μέσι και η… τεχνητή νοημοσύνη: Στον ζωντανό μύθο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για 8η φορά η Χρυσή Μπάλα

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: