Καπηλεία της εκκλησίας και της θρησκείας από τους ηγέτες του ακροδεξιού ΕΛΑΜ: Σφοδρό κατηγορώ από το ΔΗΚΟ, ομιλεί για βεβήλωση ακόμα και του Αγίου Φωτός (video)

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος τύπου του Ε.ΛΑ.Μ. Γεάδης Γεάδη με μέλη της οικογένειας του στο Νοσοκομείο της Λευκωσίας. Φωτογραφία από βίντεο




Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το Δημοκρατικό Κόμμα (ΔΗΚΟ) εναντίον των ακροδεξιών του ΕΛΑΜ. Τους κατηγορεί για καπηλεία της εκκλησίας και της θρησκείας.

Στη δήλωση του, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Γεώργιος Ιωάννου, σημειώνει ότι το ακροδεξιό κόμμα της Κύπρου καπηλεύεται την εκκλησία και τη θρησκεία αναφέρει σε γραπτή δήλωση του

Η δήλωση έγινε με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε το ΕΛΑΜ και δείχνει τον κύριο Γεάδη Γεάδη, στέλεχος του ΕΛΑΜ να εισέρχεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο διερχόμενος ανθρώπινη ασπίδα κρατώντας το Άγιο Φως.

Όπως αναφέρει ο κύριος Ιωάννου το ΕΛΑΜ βεβηλώνει το Άγιο Φως με τα σύμβολα του ναζισμού, του ολοκαυτώματος και της μισαλλοδοξίας.

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση:

το ΕΛΑΜ καπηλεύεται την εκκλησία και τη θρησκεία

Το ΕΛΑΜ βεβηλώνει το Άγιο Φως με τα σύμβολα του ναζισμού, του ολοκαυτώματος και της μισαλλοδοξίας.

Η ελληνοχριστιανική Πίστη έχει ως επίκεντρο της την αγάπη και την αλληλεγγύη και όχι τα φασιστικά και ναζιστικά σύμβολα.

Τέτοια έκτροπα δεν έχουν θέση πουθενά, πόσο μάλλον σε ένα νοσοκομείο που νοσηλεύει και φροντίζει άρρωστα παιδιά

Καμία μάσκα δεν μπορεί να κρύψει πλέον ότι το ΕΛΑΜ καπηλεύεται την εκκλησία και τη θρησκεία.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος τύπου του Ε.ΛΑ.Μ. Γεάδης Γεάδη, απάντησε στις επικρίσεις και ειδικά στα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

Ανέφερε: “Σήμερα έλαβε την σκυτάλη της προπαγάνδας που προσπαθεί να καλλιεργήσει το ΑΚΕΛ περί ναζιστικού δήθεν χαιρετισμού στην παράδοση του Αγίου Φωτός στο Μακάρειο νοσοκομείο από ομάδα μοτοσικλετιστών, παραποιώντας την πραγματικότητα ότι έγινε αψίδα…

Κάθε χρόνο ομάδες μοτοσικλετιστών παραλαμβάνουν το Άγιο Φως και το διανέμουν εθελοντικά σε διάφορους ναούς και νοσηλευτικά ιδρύματα. Είθισται το Άγιο Φως να περνά τιμητικά μέσα από ανθρώπινη αψίδα όπως έγινε και φέτος, με τους μοτοσικλετιστές να ανυψώνουν τα κράνη τους”, δήλωσε ο Γεάδης.

Μετά από 18 χρόνια αποκαλύφθηκε η αλήθεια: Το έγκλημα ήταν οφθαλμοφανές από την πρώτη στιγμή, την μάνα δεν μπορεί να την ξεγελάσει κανένας, δήλωσε η κ. Αντριάνα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: