Θρίλερ με νεκρό νεογέννητο στη Βραυρώνα: Υπό κράτηση οι γονείς * Φέρονται να το πέταξαν στα σκουπίδια

astynomia peripoliko

FILE PHOTO: Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Στην σύλληψη και κράτηση των γονέων οδήγησε η σοκαριστική αποκάλυψη νεκρού νεογέννητου στη Βραυρώνα. Αν και η υπόθεση δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τους γονείς να έχουν πετάξει το βρέφος στα σκουπίδια μετά την γέννησή του.

Οι γονείς φέρονται να είναι Ασιάτες και συγκεκριμένα κάποιες πληροφορίες τους θέλουν να κατάγονται από το Νεπάλ.  Κρατούνται ο μεν πατέρας του βρέφους στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα πήγε χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος ενώ δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.

Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς οι οποίοι πήγαν στο ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι και έκαναν έρευνα στο δωμάτιο το οποίο ήταν γεμάτο αίματα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο στα σεντόνια αλλά και σε άλλα σημεία. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν το παιδί γεννήθηκε νεκρό ή αν γεννήθηκε ζωντανό και οι γονείς το σκότωσαν.

Πάντως, βιντεοληπτικό υλικό φέρεται να έχει καταγράψει τον άνδρα να πετάει στα σκουπίδια το νεογνό.

 

Δυο σεισμοί μέσα σε δυο ώρες «κούνησαν» την Κεφαλονιά: 4,1 και 3,9 Ρίχτερ * Τους ένοιωσαν σε Αργοστόλι και Ληξούρι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: