Δεύτερο πλήγμα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ανεξαρτοποιήθηκε και η Αρετή Παπαϊωάννου από την «Πλεύση Ελευθερίας»

FILE PHOTO: Η Αρετή Παπαϊωάννου ανακοίνωσε την ανεξαρτοποίησή της από την “Πλεύση Ελευθερίας” της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Screenshot via BOYΛΗ ΤV




Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Aρετή Παπαϊωάννου, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η ανεξαρτοποίηση της κ.Παπαϊωάννου αφήνει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου με έξι βουλευτές.

Σημειώνεται ότι κ. Παπαϊωάννου είναι μητέρα του Μιχάλη Χουρδάκη, βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, ο οποίος επίσης ανεξαρτητοποιήθηκε προ ενός μήνα περίπου από το κόμμα.

Στην επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, η βουλευτής κάνει λόγο για «απαξιωτικές συμπεριφορές εις βάρος της», μετά την αποπομπή του γιου της από το κόμμα.

Η κ. Παπαϊωάννου τονίζει ότι δεν  θα παραδώσει την έδρα της, ενώ μιλά για συμπεριφορά της κ.Κωνσταντοπούλου απέναντί της που κατέστησε την ανεξαρτοποίησή της «μονόδρομο».

Η επιστολή της Αρετής Παπαϊωάννου στον πρόεδρο της Βουλής:

 

Μητσοτάκης: 50% μείωση τέλους επιτηδεύματος για ελεύθερους επαγγελματίες που δηλώνουν πάνω από τον κατώτατο μισθό * Αντικοινωνική στάση η φοροδιαφυγή

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: