Αν έχεις …θράσος διάβαινε: Oυκρανός αξιωματικός πήρε τηλέφωνο τους Ρώσους για να επισκευάσει το τανκ που τους είχε πάρει, στο τέλος τους έκανε και παρατηρήσεις για τη βελτίωσή του [βίντεο]

Ο Ουκρανός αξιωματικός Alexander Kochevnik που ζήτησε οδηγίες από τους Ρώσους για να επισκευάσει το άρμα μάχης. Photo screenshot via YouTube




Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο πόλεμος ή πως η τύχη και η εξυπνάδα βοηθάει τους τολμηρούς, κάτι που φαίνεται και από την τροπή της σύγκρουσης στην Ουκρανία εις βάρος της Ρωσίας.

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral η υπόθεση του Ουκρανού αξιωματικού που ζήτησε τεχνική υποστήριξη από τον ρώσο κατασκευαστή αρμάτων για να επισκευάσει ένα τανκ που αυτός και οι συμμαχητές του είχαν αποσπάσει από τις εχθρικές δυνάμεις.

Μετά την κατάληψη του άρματοςT-72B3, ενός εξελιγμένου ρωσικού στρατιωτικού μοντέλου, ο Ουκρανός αξιωματικός με το όνομα Kochevnik αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα όπως διαρροή λαδιού, ελατωμματικούς συμπιεστές αλλά και δυσλειτουργίες στον μηχανισμό περιστροφής του πύργου.

Καθώς οι Ουκρανικές δυνάμεις δεν είχαν την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα ο Kochevnik αποφάσισε να επικοινωνήσει με την κατασκευάστρια Uralvagonzavod για να λάβει οδηγίες.

Προσποιούμενος τον Ρώσο αξιωματικό συνομίλησε όχι μόνο με τον τεχνικό υποστήριξης αλλά και με ένα από τους διευθυντές της εταιρίας.

Το εκπληκτικό είναι πως όταν έλαβε τις πληροφορίες που ήθελε αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα κάνοντας ταυτόχρονα παρατηρήσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη βελίωση της λειτουργίας των αρμάτων μάχης.

Ο αξιωματικός ανήρτησε βίντεο στο YouTube με τη συγκεκριμένη συνομιλία του το οπόιο όπως ήταν φυσικό έγινε viral (μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνομιλία ενεργοποιώντας τους αγγλικούς υπότιτλους).

Το συγκεκριμένο περιστατικό αναδεικνύει το σύνθετο τοπίο που επικρατεί στο μέτωπο της Ουκρανίας αλλά και την ευρηματικότητα που πολλές φορές πρέπει να έχουν οι Ουκρανοί μαχητές προκειμένου να ανταπεξέλθουν απέναντι στην τεχνολογική υπεροπλία των Ρωσικών Δυνάμεων

Παζάρι της Χαμάς με την ζωή των ομήρων: Δεν θα συζητήσει για τους στρατιωτικούς που κρατά αιχμαλώτους μέχρι να «σταματήσει η επιθετικότητα του Ισραήλ»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: