Tουρνουά Τόκιο: Σε εξαιρετική κατάσταση η Σάκκαρη, ένα βήμα πριν από τον τελικό* Οταν χαμογελάω στο court, παίζω καλά! [video]

FILE PHOTO: Maria Sakkari of Greece celebrates after defeating Caroline Garcia of France during the quarterfinals round of the Pan Pacific Open tennis tournament in Tokyo. EPA, FRANCK ROBICHON




Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε παρούσα στα ημιτελικά του διεθνούς τουρνουά του Tόκιο αποκλείοντας τη Γαλλίδα, Καρολίν Γκαρσιά (Νο10) στον προημιτελικό και εν συνεχεία αποκάλυψε το μυστικό της για τις καλές εμφανίσεις της: «Όταν χαμογελάω στο court… παίζω καλά».

Συγκεκριμένα, η Σάκκαρη δήλωσε: «Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, το να είμαι χαρούμενη και να χαμογελάω στο court με κάνει να παίζω καλά», είπε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στην on court συνέντευξή της μετά τη νίκη επί της Καρολίν Γκαρσιά στο Τόκιο. «Απολαμβάνω το χρόνο μου στο γήπεδο. Προφανώς υπάρχει μια μεγάλη διαδικασία από πίσω για να βγει αυτό στο court, αλλά νιώθω πως όσο πιο χαρούμενη και χαμογελαστή είμαι στο court, τόσο καλύτερα θα παίζω. Αγαπώ την Ιαπωνία και ήθελα πολύ να παίξω καλά εδώ, πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής».

 

Όσο για την τακτική της; «Ακολούθησα το ίδιο πλάνο παιχνιδιού με την προηγούμενη εβδομάδα. Προφανώς δεν είναι εύκολο όταν αντιμετωπίζεις την ίδια παίκτρια 2 φορές μέσα σε λίγες ημέρες. Η Καρολίν είναι εκπληκτική παίκτρια και είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίζεις. Σήμερα έπαιξα πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στα ημιτελικά».

Η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα, κόντρα στην οποία έχει πέντε νίκες σε οκτώ αγώνες, αύριο, Σάββατο (30/9, 07.30-08.00).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Τόκιο Ιαπωνία

Νικήτρια η ΑΕΚ (2-1) επί του Ατρόμητου ύστερα από ματς θρίλερ στη Νέα Φιλαδέλφεια [highlights]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: