Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή της άγριας δολοφονίας στον Πειραιά [σκληρές εικόνες]

Στιγμιότυπο από βίντεο που δημοσιοποίησε η ΕΡΤ




Εξωφενικό για τον κυνισμό της δ΄ασήμαντον αφορμή εκτέλεσης όσο και σκληρό είναι το βίντεο – ντοκουμέντο, που έρχεται στη δημοσιότητα και δείχνειτη στιγμή της δολοφονίας του 40χρονου στον Πειραιά, από έναν 68χρονο.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί μία φορά στο κεφάλι, με κυνηγετική καραμπίνα, τον άτυχο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, ενώ στη συνέχεια, και παρότι το θύμα κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος, πατά εκ νέου τη σκανδάλη.

Λίγο μετά αποχωρεί ατάραχος, ενώ ένας περαστικός σπεύδει να βοηθήσει το θύμα.

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Πειραιά για το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο μέχρι να τα σταθμεύσουν. Λόγος για τον οποίο τσακωνόταν συχνά με το θύμα που διατηρούσε την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση, με τους περαστικούς να τρέχουν να καλυφθούν. Ο ίδιος ανέβηκε στο διαμέρισμά του και κάλεσε την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του.




Σύντομα αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, όπου και συνέλαβαν τον δράστη στο σπίτι του. Το θύμα, που ήταν παντρεμένος και πατέρας μικρών παιδιών, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το σημείο λαμβάνονται καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και αναζητούνται νέα βιντεοληπτικά υλικά. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

Πειραιάς: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο πάρκινγκ με κυνηγετική καραμπίνα [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: