Ψήφισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Ελπίζω να προχωρήσουμε μπροστά με τις αξίες μας»

Ο υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ευκλείδης Τσακαλώτος ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Νέας Ιωνίας, κατά τη διάρκεια εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




«Είναι μια σημαντική μέρα, μια σημαντική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινωνία, και είναι και μια σημαντική μέρα για τον κόσμο της Αριστεράς», ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του, στο εκλογικό κέντρο Νέας Ιωνίας.

  • «Ελπίζω να προχωρήσουμε μπροστά με τις αξίες μας, τις αναλύσεις μας, τις προτάσεις μας, για να μπορεί η χώρα να αλλάξει το παράδειγμα και να φέρει το κάτι καινούριο που το χρειάζεται τόσο πολύ μετά από τις κρίσεις που έχει περάσει», πρόσθεσε.

Ο κ. Τσακαλώτος επεσήμανε ότι το σύνθημά του ήταν «αξιόπιστα, ενωτικά, αριστερά», για να συμπληρώσει ότι πιστεύει πως η επόμενη μέρα μπορεί να είναι καλύτερη «αν ο κόσμος της Αριστεράς δείξει αυτά τα αντανακλαστικά που χρειάζεται για να αλλάξει το παράδειγμα που σας είπα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ψήφισε η Εφη Αχτσιόγλου: Είναι ημέρα ανανέωσης της σύγχρονης Αριστεράς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: