Πολάκης VS Αχτσιόγλου: «Δεν τσιμπάω, ματαιοπονείς – μεγάλη και καθαρή νίκη Κασσελάκη την Κυριακή»

FILE PHOTO: Ο Παύλος Πολάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ




Στους υψηλούς τόνους που κυριαρχούν στην αντιπαράθεση ενόψει του δεύτερου γύρου για την εκλογή της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να προστεθεί σημερινό σχόλιο του Παύλου Πολάκη, με το γνωστό ύφος και με αποδέκτη την Έφη Αχτσιόγλου.

Η κ.Αχτσιόγλου η οποία αναμετράται στον δεύτερο γύρο των εκλογών με τον «εκλεκτό» του κ.Πολάκη, Στέφανο Κασσελάκη, σε συνέντευξή της στον κομματικό ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο 105,5 ουσιαστικά εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του συνυποψηφίου της, κατηγορώντας τον ότι δεν έχει διατυπώσει καθαρή πολιτική θέση.

Αναφέρθηκε ονομαστικά ωστόσο στον Παύλο Πολάκη, λέγοντας:

«Ο βασικός άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στον κ. Κασσελάκη, ο κ. Πολάκης, εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις απέναντι σε εμένα, στους προηγούμενους υποψηφίους και σε σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Άρα, το ερώτημα της ενότητας βαραίνει την από εκεί πλευρά και δεν μπορεί ο συνυποψήφιός μου, που υποστηρίζεται από τον Παύλο Πολάκη ως τον βασικό του άνθρωπο, να μη λέει ότι καταδικάζει αυτού του τύπου τις επιθέσεις».

Ο ίδιος ο κ.Κασσελάκης δεν προέβη σε κάποιο σχολιασμό ή δήλωση για τα όσα του καταλόγισε η συνυποψήφιά του, αλλά η πρώτη αντίδραση ήταν αυτή του Παύλου Πολάκη μέσω Facebook, χωρίς να κατονομάζεται η κ.Αχτσιόγλου. Ωστόσο, είναι σαφής ο αποδέκτης του «μηνύματος» καθώς γράφει: «Δεν τσιμπάω. Ματαιοπονείς» και κάνει λόγο για «μεγάλη και καθαρή νίκη του Στέφανου Κασσελάκη».

Γράφει ο Παύλος Πολάκης:

«Δεν τσιμπαω!!! ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΣ!
Όλοι την Κυριακη στις κάλπες για μια μεγάλη και καθαρή ΝΙΚΗ του Στεφανου Κασσελακη!
Για τη νέα σύγχρονη Αριστερά
-για την Πατριωτική Προοδευτικη δημοκρατική παράταξη
-για εμάς ,για τα παιδιά μας για την Ελλάδα»

Υγ Οι φωτο από Σικινο που αναβλυζει Αιγαίο,αμπέλι και Ελλάδα…..Γιατί όποιος βουταει εκει ,με τέτοια παρέα ,δεν τον πιάνουν οι λάσπες …

 

Ευθεία βολή Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη: Δεν έχει καθαρή πολιτική πρόταση – Εγώ μπορώ να νικήσω τον Μητσοτάκη και όχι αυτός

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: