Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνεις για να επιλέξεις σωστά την ασφάλειά σου: Το insurancemarket δείχνει τον τρόπο για να τη βρεις σε λίγα λεπτά

Happy guy driving a car during the day Πηγή εικόνας Adobe Stock




Ο χρόνος όλων μας είναι πιο περιορισμένος από ποτέ, γι’ αυτό και αναζητούμε αποτελεσματικές λύσεις που θα μας εξοικονομήσουν πολύτιμες ώρες από την καθημερινότητά μας.

Ενώ παλαιότερα η διαδικασία εύρεσης της καλύτερης ασφάλειας ήταν χρονοβόρα και κουραστική, πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Το insurancemarket, η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων, στην Ελλάδα, σού δείχνει τον τρόπο για να παίρνεις εύκολα σωστές αποφάσεις και να κάνεις καλύτερες επιλογές.

Σύγκρινε πακέτα & πάρε προσφορά σε ένα λεπτό

Στο insurancemarket μπορείς σε ελάχιστο χρόνο να βρεις προσφορές από έως 29 ασφαλιστικές εταιρείες για ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής, ενώ έχεις και εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και σίγουρα δεν είναι για να τον αφιερώνεις στο να ψάχνεις μία-μία τις ασφαλιστικές εταιρείες. Το να πας λοιπόν σε ένα μέρος που τα έχει όλα συγκεντρωμένα είναι μονόδρομος και το insurancemarket ο προορισμός!

Πλήρωσε με έως 12 άτοκες δόσεις

Εκτός του να βρεις αυτό που θες, σημασία έχεις να το πληρώσεις και όπως θες. Το insurancemarket σού προτείνει να επιλέξεις το ετήσιο πακέτο, μιας και είναι το πιο οικονομικό, σε σχέση με την εξάμηνη ή τη μηνιαία ασφάλεια.

Και αν η δαπάνη αυτή, σου φαίνεται μεγάλη για να την καλύψεις με μια και μόνο πληρωμή, στο insurancemarket, μπορείς να την εξοφλήσεις σε έως και 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση της πιστωτικής σου κάρτας.

Τα πάντα στο κινητό σου με το insurancemarket app

Και πώς να μην κερδίσεις χρόνο όταν έχεις όσα χρειάζεσαι στο χέρι σου; Πλέον μπορείς να διαχειρίζεσαι την ασφάλειά σου εύκολα, χωρίς κλήσεις ή περιττές αναμονές.

Μέσω του insurancemarket app, του πρώτου insurance wallet στην Ελλάδα, μπορείς να εξοφλήσεις και να εκτυπώσεις το συμβόλαιό σου, να ζητήσεις έκδοση για πράσινη κάρτα αυτοκινήτου, αλλαγή ή ακύρωση του συμβολαίου σου με λίγα μόνο clicks.

Best Price Alert στην ανανέωση συμβολαίου

Με την υπηρεσία Best Price Alert, το insurancemarket συγκρίνει για σένα τις τρέχουσες τιμές ασφάλισης και αν εντοπίσει χαμηλότερο ασφάλιστρο από αυτό της ανανέωσής σου, σε ενημερώνει έγκαιρα και μέσω email για την ύπαρξη καλύτερης προσφοράς.

Πώς θα βρεις την καλύτερη ασφάλεια για σένα;

Για να ξέρεις ότι έχεις κάνει τη σωστή επιλογή:

  1. Κατανόησε τις ασφαλιστικές σου ανάγκες – Η βασική ασφάλεια αυτοκίνητου δεν είναι η μόνη επιλογή. Μπορείς να προσθέσεις καλύψεις, όπως η οδική βοήθεια, ή να επιλέξεις ένα πακέτο με μεγαλύτερη προστασία όπως το πυρός κλοπής ή τη μικτή ασφάλιση.
  2. Σύγκρινε τις τιμές ασφάλειας και τις καλύψεις – Για να κλείσεις το καλύτερο πακέτο, κοίταξε πρώτα επιλογές από διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Τα βήματα είναι απλά:

  • Μπαίνεις στο insurancemarket,
  • Συμπληρώνεις τον αριθμό της πινακίδας & τα στοιχεία του ιδιοκτήτη,
  • Συγκρίνεις προσφορές από τις ασφαλιστικές,
  • Επιλέγεις την προσφορά που θέλεις & λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου.

Επανεξέτασε τις επιλογές σου όποτε χρειάζεται – Οι ανάγκες αλλάζουν γι’ αυτό σε κάθε ανανέωση το insurancemarket είναι εκεί για να σού προτείνει την καταλληλότερη επιλογή. Εσύ απλά ενημέρωσε τα στοιχεία σου, όπως τη νέα σου διεύθυνση σε περίπτωση μετακόμισης, και μην ξεχάσεις να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις ασφαλιστικές καλύψεις, πάντα με βάση τις δικές σου ανάγκες.

Στο insurancemarket μπορείς να βρεις online ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, φορτηγού, ταξί ή σκάφους αλλά και προσφορές για ασφάλεια υγείας και ασφάλεια περιεχομένου σπιτιού & κτιρίου. Στόχος του είναι να σου προσφέρει αίσθηση σιγουριάς σε κάθε σου απόφαση. Γιατί, στο τέλος, ασφάλεια είναι να ξέρεις ότι έχεις κάνει τη σωστή επιλογή!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: