Ο «Dream» αποθεώνει τον «Giannis»: Απίστευτο να βλέπεις τέτοιον παίκτη να ψάχνεται για να πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο [video]

FILE PHOTO: Veteran player Hakeem Olajuwon from the Africa Team vies for the ball against the World Team during a basketball match played at the Ellis Park Stadium, Johannesburg, South Africa, 01 August 2015. EPA/CORNELL TUKIRI




Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Χακίμ Ολάζουον για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τις προπονήσεις που έκανε μαζί του. Ο «Dream» αποθέωσε τον «Giannis» για το γεγονός ότι συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να βελτιωθεί ενώ τόνισε ότι ήταν «τιμή» του που δούλεψε μαζί του.

«Είναι απίστευτο όταν βλέπεις έναν παίκτη σαν τον Γιάννη να συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να βελτιωθεί, να πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο. Αυτό λέει πολλά για αυτόν, τον τρόπο που δουλεύει και την συγκέντρωση που έχει να γίνει ο καλύτερος που μπορεί» είπε ο Ολάζουον και συνέχισε:

«Αισθάνθηκα τιμή που δούλεψα μαζί του και πέρασα πολύ όμορφα, επειδή έχουμε παρόμοιο παρελθόν, αφού και οι δικοί του γονείς είναι από την Νιγηρία. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα, όχι μόνο για το μπάσκετ. Ήταν πολύ όμορφα».

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτήν την offseason o Αντετοκούνμπο ζήτησε συμβουλές από τον Ολάζουον, έναν από τους μεγαλύτερους σέντερ στην ιστορία του NBA, ο οποίος έχει βοηθήσει στο παρελθόν τους Λεμπρόν Τζέιμς και Κόμπι Μπράιαντ να ξεκλειδώσουν νέες πτυχές του παιχνιδιού τους, ειδiκότερα στο post game.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Η Γιουβέντους γλυκοκοιτάζει μεταγραφικά την περίπτωση Κουλιεράκη γράφει η Gazzetta dello Sport

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: