“Κολασμένοι” όλης της γης!!! Πρώτο Διεθνές Φόρουμ Ρωσόφιλων στη Βουλγαρία, συμμετέχουν Τούρκοι και Κύπριοι, αλλά …περιέργως όχι πολίτες από την Ελλάδα…

FILE PHOTO: Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. EPA, Miguel Gutierrez




Ρωσόφιλοι από όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν για το πρώτο διεθνές Φόρουμ Ρωσόφιλων κοντά στη βουλγαρική πόλη Kalofer, παρά το γεγονός ότι η Ρωσία κηρύσσει τη Βουλγαρία εχθρικό κράτος, καθώς συνεχίζει να διεξάγει τον πόλεμο στην Ουκρανία, γράφει ο ιστότοπος Euractiv.

Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Διεθνές Κίνημα Ρωσόφιλων, που ιδρύθηκε τον Μάρτιο στη Μόσχα, και οι Ρωσόφιλοι, το εθνικό κίνημα υπό την προεδρία του Nikolay Malinov, πρώην βούλγαρου βουλευτή που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας βάσει του νόμου Magnitsky, αλλά επαινείται από τον πρόεδρο Putin.

Αναμένεται να παρευρεθούν ρωσόφιλοι από την Αυστρία, την Αλβανία, την Ελβετία, τη Σερβία, την Κύπρο, τη Σλοβακία, την Τουρκία, τη Ρουμανία και τη Γαλλία και η συγκέντρωση θα έχει σύνθημα«Με τη Ρωσία στην καρδιά».

Το Διεθνές Κίνημα Ρωσόφιλων είναι μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από τον Malinov και υποστηρίζεται από το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας και τον επικεφαλής υπουργό του, Σεργκέι Λαβρόφ (Sergey Lavrov).

Ο αμερικανός ηθοποιός Steven Seagal, ο οποίος ζει στη Ρωσία εδώ και χρόνια και είναι ειδικός απεσταλμένος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών για τις ανθρωπιστικές σχέσεις με τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία, πρόκειται επίσης να παρευρεθεί.

Αυτό λέγεται επίσης για τον Konstantin Malofeev, τον πρόεδρο του ΔΣ του ομίλου μέσων ενημέρωσης Tsargrad – μιας ομάδας αφιερωμένης στον Ρωσικό Ορθόδοξο Χριστιανισμό και υποστηρικτές του Putin.

ΠΗΓΗ: Euractiv, Russophiles from around the world gather in Bulgaria

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους η Τουρκία πρέπει να αντικαταστήσει τον γηραιό στόλο των πολεμικών αεροσκαφών της: Πέφτουν οι δεξαμενές καυσίμων, γράφει το Forbes…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: