Κινηματογραφικές συλλήψεις 10 ατόμων σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη: Ετοίμαζαν αντίποινα για τη δολοφονία των «έξι» στην Αρτέμιδα [video]

Φωτογραφία από βίντεο τουANKA Haber Ajansı στο twitter




Δέκα άτομα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση σε επιχειρήσεις που διεξήχθησαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη με την υποψία πρόκειται για μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του Μπαρίς Μπογιούν που ετοιμάζονταν να προβούν σε αντίποινα μετά τη δολοφονία έξι ανδρών στην Αρτέμιδα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διεύθυνση Ασφαλείας Κωνσταντινούπολης, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι μέλη της οργάνωσης ετοίμαζαν επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη.

 

Κατόπιν αυτού, πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη επιχείρηση στις 19 Σεπτεμβρίου σε συγκεκριμένες διευθύνσεις στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση 10 ύποπτοι.

Κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν 4 πιστόλια χωρίς άδεια, 85 φυσίγγια, 6 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας, περίπου 430 χιλιάδες τουρκικές λίρες. Αναφέρθηκε ότι συνεχίζονται οι διαδικασίες έρευνας κατά των υπόπτων που συνελήφθησαν.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Το σενάριο της Milliyet για το μακελειό στη Λούτσα: Στενοί συνεργάτες Τούρκου αρχιμαφιόζου οι έξι νεκροί [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: