Το σενάριο της Milliyet για το μακελειό στη Λούτσα: Στενοί συνεργάτες Τούρκου αρχιμαφιόζου οι έξι νεκροί [videos]

FILE PHOTO: Στιγμιότυπο από το σημείο του μακελειού στην Λούτσα από την τηλεόραση της ΕΡΤ.




Άνθρωποι του καταζητούμενου στην Τουρκία για σειρά ένοπλων επιθέσεων αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν είναι οι νεκροί στο μακελειό με τους έξι νεκρούς που σημειώθηκε χθες στην Λούτσα, αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Milliyet.

H τουρκική εφημερίδα σημειώνει ότι ο Ντορούκ Μπ. και άλλα άτομα μεταξύ των δολοφονηθέντων ήταν στενοί συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν.




Ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ. και κατέφυγε στο δάσος στην περιοχή Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο Ογουζχάν Χ. συνελήφθη από το Τμήμα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης σε συνοριακή διάβαση, καθώς προσπαθούσε να περάσει παράνομα στη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα.

  •  Ο αρχηγός του εγκληματικού δικτύου Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος κατά πληροφορίες βρίσκεται στην Ιταλία ως φυγάς και είναι γνωστός για τις συμμορίες εκτελεστών με μοτοσικλέτες που έχει δράση στην Κωνσταντινούπολη, είχε δεχθεί και στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Σε αυτές τις επιθέσεις είχαν δεχθεί πυρά ο Εμιρτζάν Γιλμάζ στην Αμπχαζία, ο Εντίπ Γιαλτσίν στη Γεωργία και ο Χαλίλ Άϊ στη Γαλλία. Ο Γκιουλμπέι Ντιλσίζ, δολοφόνος του Άϊ σκοτώθηκε επίσης σε μια αιματηρή συμπλοκή, σημειώνει η Milliyet.




Σύλληψη Τούρκου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Ερευνάται για συμμετοχή στο μακελειό της Λούτσας

Συναγερμός σήμανε χτες βράδυ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς υπήρξε σύλληψη ενός 32χρονου Τούρκου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως εξετάζεται η συμμετοχή του στο μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα.

Πρόκειται για άνδρα τουρκικής υπηκοότητας, που συνελήφθη με πορτογαλικά έγγραφα και εξετάζεται αν σχετίζεται με το μακελειό στην Λούτσα.

Όλα άρχισαν περίπου στις 20.35 όταν η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε ότι, έπειτα από ακτινοσκοπικό έλεγχο (X-RAY) στην χειραποσκευή του, ανευρέθηκαν αντικείμενα που προσομοίαζαν σε φυσίγγια όπλου.

Άμεσα έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί οι οποίοι διαπίστωσαν πως ο συλληφθείς θα αναχωρούσε για Μυτιλήνη, ενώ εντός της χάρτινης σακούλας που κρατούσε υπήρχαν τέσσερα φυσίγγια των 9mm. Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν δύο πλαστά δελτία ταυτότητας Πορτογαλίας.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο πλαστά δελτία ταυτότητας Πορτογαλίας και 4 φυσίγγια από εννιάρι πιστόλι.




Με πληροφορίες από ertnews.gr του ανταποκριτή Γιάννη Μανδαλίδη

 

Blue Horizon: «Συντετριμμένος» δηλώνει τώρα ο ύπαρχος που έσπρωξε τον Αντώνη στη θάλασσα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: