Η Σακίρα έγραψε ιστορία στα MTV Video Music Awards: Τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο «Michael Jackson» [videos]

epa10857639 Colombian singer and songwriter Shakira poses on the red carpet during the MTV Video Music Awards at the Prudential Center in Newark, New Jersey, USA, 12 September 2023. EPA/SARAH YENESEL




H Κολομβιανή σούπερ σταρ Shakira έγραψε ιστορία στα φετινά MTV  καθώς έγινε η πρώτη καλλιτέχνις με καταγωγή από την Νότια Αμερική που τιμήθηκε με το κορυφαίο «Michael Jackson Video Vanguard».

Σύμφωνα με το «Ε! News» φορώντας μία χρυσή τουαλέτα του οίκου Versace η σταρ έφτασε στο διάσημο Prudential Center του Νιου Τζέρσεϊ μαζί με τους δύο γιους της.

 

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω» είπε η σταρ σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο κόκκινο χαλί. «Είναι ένα τόσο σημαντικό βραβείο….νιώθω συγκινημένη που βρίσκομαι εδώ».

Λίγο πριν την βράβευση η Shakira ανέβηκε στην σκηνή των βραβείων του MTV μετά από 17 χρόνια και ερμήνευσε για 10 λεπτά τις διάσημες επιτυχίες, αναφέρει το Variety.

 

Στην ομιλία της αφού ευχαρίστησε το MTV το οποίο υπήρξε κομμάτι της καριέρας της από τα 18 της χρόνια και τη Sony Music, αναφέρθηκε στους συνεργάτες της στη δημιουργία των μουσικών βίντεο Jaume de Laiguana και Maite Marcos, τους οποίους αποκάλεσε φίλους και συνεργάτες. «Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσάς», είπε στα ισπανικά και συνέχισε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τα παιδιά μου, τον Mίλαν και τον Σάσα, που είναι εδώ. «Σας ευχαριστώ πολύ που μου φτιάχνετε τη διάθεση και με κάνετε να νιώθω ότι η μαμά μπορεί να τα καταφέρει όλα» σημείωσε η Shakira.

«Ιδιαίτερα θέλω να μοιραστώ αυτό το βραβείο με τους θαυμαστές μου οι οποίοι πάντα, με στηρίζουν στα δύσκολα και στα δύσκολα. Σας ευχαριστώ πολύ που είστε οι σύμμαχοι μου και με βοηθάτε να δώσω όλες τις μάχες μου» είπε πριν προσθέσει στα ισπανικά:

«Αυτό είναι για εσάς, τους ανθρώπους μου…σας ευχαριστώ που με εμπνέετε και μου δίνετε τόση δύναμη και τόση θέληση να συνεχίσω».

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Η «πορεία στην Ουάσιγκτον», ο Μπάγιαρντ Ράστιν και οι Ομπάμα: Πως η ιστορία του αφανή ήρωα έγινε ταινία [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: