Η Κίνα επενδύει στη χρήση ρομπότ για να εκσυγχρονίσει την τεχνολογικά ξεπερασμένη βιομηχανία της

File Photo: Tα ρομπότ θα πάρουν τη θέση 20 εκατομμυρίων εργαζομένων στη βιομηχανία έως το 2030, αναφέρει έρευνα του Oxford Economics. Φωτογραφία: Pexels.com




Σε μία βιομηχανία της SIASUN Robot & Automation Co., Ltd., που βρίσκεται στην επαρχία Λιαονίνγκ στο βορειοανατολικό τμήμα της Κίνας, οι ρομποτικοί βραχίονες εκτελούν προγραμματισμένες κινήσεις σύμφωνα με τις εντολές που λαμβάνουν από ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

“Τα βιομηχανικά ρομπότ έχουν ευρεία χρήση στην παραγωγή οχημάτων, ενώ μπορούν να αναβαθμίσουν την ασφάλεια στη διαδικασία της παραγωγής, όπως και τη λειτουργικότητα της όλης διαδικασίας, με χαμηλό εργατικό κόστος”, δήλωσε ο Ζανγκ Λέι τεχνικός διευθυντής της εταιρίας.

Η Siasun Robot ιδρύθηκε το 2000 και έχει ηγετική θέση στην κινεζική βιομηχανία ρομποτικής, καθώς αναπτύσσει ρομπότ για τομείς όπως, η βιομηχανική παραγωγή, η προσφορά υγειονομικών και άλλων υπηρεσιών για την κατανάλωση προϊόντων.

Με πληροφορίες από Xinhua μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πεκίνο, Κίνα

Ουκρανικά UAV κτύπησαν κοντά στη Μόσχα, στις περιφέρειες Μπέλγκοροντ και Βορόνεζ, καθώς και στη χερσόνησο της Κριμαίας: Τα κατέρριψαν, λέει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: