Τεχνική βλάβη ή κάτι άλλο; Συνετρίβη ελικόπτερο Mi-8 των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας * 3 νεκροί από την πτώση του «εξολοθρευτή» της FSB [videos]

FILE PHOTO: Με βάση την εμπειρία στον πόλεμο της Συρίας, η Ρωσία έχει αναπτύξει μια αναβαθμισμένη έκδοση του στρατιωτικού μεταφορικού ελικοπτέρου Mi-8 με την ονομασία Mi-8AMTSh-VN. Screenshot via YouTube@Ευρωπαϊκή Άμυνα | Dung Tran Military/




Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε συντριβή ελικοπτέρου Mi-8 που διαχειριζόταν η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSB) στην επαρχία Τσελιαμπίνσκ.

«Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της συντριβής του ελικοπτέρου. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και στους φίλους», δήλωσε ο κυβερνήτης του Τσελιάμπινσκ, Αλεξέι Τέκσλερ στο Telegram.

Όπως ανέφερε, το ελικόπτερο, το οποίο συνετρίβη κοντά στο χωριό Κρασνόε Πόλε στην περιοχή Σοσνόβσκι της επαρχίας, ήταν ένα Mi-8 που διαχειριζόταν η FSB.

«Κάτοικοι και κτίρια κατοικιών δεν υπέστησαν ζημιές. Ειδικές υπηρεσίες εργάζονται στο σημείο, τους παρέχουμε την απαραίτητη βοήθεια», πρόσθεσε ο κυβερνήτης.

Με βάση την εμπειρία στον πόλεμο της Συρίας, η Ρωσία έχει αναπτύξει μια αναβαθμισμένη έκδοση του στρατιωτικού μεταφορικού ελικοπτέρου Mi-8 με την ονομασία Mi-8AMTSh-VN. Μερικές φορές είναι γνωστό ως Terminator [Eξολοθρευτής], το Mi-8AMT είναι μια εξειδικευμένη θωρακισμένη έκδοση, σχεδιασμένη για ειδικές δυνάμεις.

Το Mi-8AMT είναι εξοπλισμένο με κινητήρες αεριοστροβίλου VK-2500-03 με αναβαθμισμένο κιβώτιο ταχυτήτων και βελτιωμένα κλιματικά χαρακτηριστικά και ένα νέο σύστημα μεταφοράς. Το ελικόπτερο είναι εξοπλισμένο με νέο εξοπλισμό πτήσης και πλοήγησης, το μηχάνημα είναι προσαρμοσμένο για χρήση τη νύχτα.

Με πληροφορίες από Anadolu μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Κωνσταντινούπολη, Turkey

 

Προελαύνουν οι Ουκρανοί στο νότιο μέτωπο: Διασπούν τις ενισχυμένες ρωσικές γραμμές προς την Κριμαία [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: