Η τρέλα πάει στα βουνά; Μέλη της φυλής Ikitu στο βόρειο Περού υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν επίθεση από… εξωγήινους [video]

Χάρτης του Περού Πηγή Google Maps




Περουβιανοί χωρικοί της φυλής Ikitu είπαν ότι έχουν αντιμετωπίσει επιθέσεις από «εξωγήινους », σύμφωνα με άρθρο της La Republica.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μέλη της φυλής έχουν ξεκινήσει νυχτερινές περιπολίες για να προστατεύσουν τα ευάλωτα μέλη της κοινότητάς τους, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών, των παιδιών και των ηλικιωμένων. Επιπλέον, έχουν ζητήσει βοήθεια από τις περουβιανές αρχές, συμπεριλαμβανομένου του στρατού, για βοήθεια για την προστασία τους.

Ήδη, λένε οι χωρικοί, έχουν υποστεί πολλές επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας σε ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι. Η επίθεση φέρεται να έστειλε το κορίτσι στο νοσοκομείο με τραύμα στον αυχένα.

Ο Jairo Reátegui Dávila, ηγέτης της κοινότητας, το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από την επίθεση , αλλά «ως αποτέλεσμα του αγώνα, [ο εξωγήινος] έκοψε μέρος του λαιμού της».

Πώς μοιάζουν οι εξωγήινοι

Τα μέλη της κοινότητας έχουν περιγράψει τους εξωγήινους, τους οποίους αποκαλούν «Los Pelacaras» ή «The Face Peelers» ως ογκώδη όντα ύψους 7 ποδιών.

Η La Republica ανέφερε ότι ο Dávila περιέγραψε τους εξωγήινους λέγοντας: “Τα παπούτσια τους έχουν στρογγυλό σχήμα, τα οποία χρησιμοποιούν για να επιπλέουν… Τα κεφάλια τους είναι μακριά, φορούν μάσκα και τα μάτια τους είναι κιτρινωπά”.

Είναι επίσης φαινομενικά αδιαπέραστοι από την άμυνα των χωρικών. Ο Dávila λέει ότι οι εξωγήινοι είναι θωρακισμένοι και ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε έναν χωρίς αποτέλεσμα.

«Πυροβόλησα έναν από αυτούς δύο φορές και δεν τραυματίστηκε, σηκώθηκε και εξαφανίστηκε», είπε. Άλλα μέλη της κοινότητας ανέφεραν ότι έχουν δει τους εξωγήινους να φορούν σκούρες κουκούλες και να επιτίθενται στους συναδέλφους τους.

Η κοινότητα, που βρίσκεται στο Alto Nanay του Περού, ζήτησε βοήθεια για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής.

«Χρειαζόμαστε υποστήριξη για την κοινότητά μας. Τα παιδιά δεν κοιμούνται και οι μητέρες ξενυχτούν», είπε η Νταβίλα. «Είμαστε πολύ φοβισμένοι για αυτό που συμβαίνει εδώ στην κοινότητά μας».

Η La Republica σημείωσε ότι μερικοί από τους χωρικούς έχουν περιγράψει τους εξωγήινους ως «πελακάρα», λαϊκά πλάσματα που τρέφονται με τα πρόσωπα, το λίπος και τα όργανα των ανθρώπων.

Ενώ η αστυνομία έχει επιθεωρήσει το σημείο, είναι άγνωστο αν έχει ανακαλύψει στοιχεία για να επαληθεύσει αυτό που ισχυρίστηκαν οι χωρικοί.

Με πληροφορίες από Jerusalem Post

Λαϊκό προσκήνυμα για τη σορό του δολοφονημένου υποψήφιου προέδρου του Ισημερινού Φερνάντο Βιγιαβισένσιο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: