Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Δανεικός από τη Σπόρτιγκ για ένα χρόνο

FILE PHOTO: Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού το 2022. ΑΠΕ – ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Mετά την απόκτηση του Τζάκσον Πορόσο, οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία και με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον δανεισμό του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα τους.

Ο 22χρονος μέσος, που πωλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό στα «λιοντάρια» της Λισσαβόνας έναντι 4,5 εκατ. ευρώ συν 30% ποσοστό μεταπώλησης για οποιαδήποτε πρόταση ξεπεράσει το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ, δεν βρήκε το χώρο και το χρόνο που θα ήθελε στην Πορτογαλία, παίζοντας την περασμένη σεζόν μόλις σε 13 αγώνες.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε έντονα τις τελευταίες 10 μέρες για την απόκτηση του διεθνούς μέσου και το μεσημέρι της Τετάρτης (2/8) έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Σπόρτινγκ για να αποκτήσει ως δανεικό τον Αλεξανδρόπουλο, με οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ την οποία θα μπορεί να ενεργοποιήσει έως τον επόμενο Ιούνιο.

Ο Αλεξανδρόπουλος αναμένεται μέσα στο επόμενο 48ωρο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Πειραιάς, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: