Η θρυλική Agnetha Fältskog των ABBA σε νέα σόλο καριέρα με ολοκαίνουργιο σινγκλ σε ρυθμό τελείως… ΑΒΒΑ [videos]

FILE PHOTO: Η Agnetha Fältskog στην παρουσίαση του νέου της σινγκ. Screenshot via YouTube@AgnethaMusic/




Η Agnetha Fältskog του θρυλικού σουηδικού ποπ συγκροτήματος ABBA άρχισε ξανά σόλο καριέρα με ένα νέο σινγκλ.

«Λοιπόν… πού πάμε από εδώ; – Παγκόσμια πρεμιέρα του «Where Do We Go From Here?» στο @bbcradio2 με το @zoetheball – Συντονιστείτε την Πέμπτη 31 Αυγούστου από τις 8:30 π.μ. (BST)», έγραψε η τραγουδίστρια σε μια ανάρτησή της σε μια νέα σελίδα στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Agnetha Fältskog (@agnetha_official)

Μιλώντας με την παρουσιάστρια του BBC Radio 2, Zoe Ball, πριν παιχτεί το κομμάτι σήμερα, η Fältskog είπε ότι το σινγκλ έγινε με «καλό συναίσθημα» και προέρχεται από μια επανασχεδιασμένη έκδοση του άλμπουμ της του 2013 “A”.

Μιλώντας για το πώς προέκυψε η ιδέα να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ «A+», η Fältskog είπε: «Ήρθε σαν ιδέα ξαφνικά».

Η Fältskog, 73 ετών σήμερα, είπε ότι μίλησε με τον τραγουδοποιό και παραγωγό Jörgen Elofsson, ο οποίος εμφανίστηκε επίσης στην εκπομπή BBC Radio 2, προσθέτοντας ότι ήθελαν να κάνουν το άλμπουμ του 2013 να ακούγεται «εντελώς νέο». Το «Πού πάμε από εδώ;» Το single είναι μια νέα προσθήκη στο άλμπουμ.

“Αγαπώ τη μουσική. Η μουσική είναι στην καρδιά και στον εγκέφαλό μου όλη την ώρα. Ζω και κοιμάμαι με μουσική», είπε ο Fältskog.

Ερωτηθείς πώς ένιωθε να ακούς το σινγκλ στο ραδιόφωνο, ο Fältskog είπε: «Αισθάνομαι καλά. Δεν το κουράζεις ποτέ, να ακούς τον εαυτό σου στο ραδιόφωνο. Αυτό είναι πραγματικά κάτι. Είναι πάντα ένα τεταμένο συναίσθημα, μπορείτε να πείτε, για το τι θα σκεφτούν οι άνθρωποι για αυτό. Αλλά αρκεί να έχεις την καρδιά σου μέσα και να έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς, γιατί δεν είμαι πια τόσο νέος και είμαι πολύ ευγνώμων που έχω ακόμα τη φωνή μου και έναν καλό συνθέτη δίπλα μου (Elofsson)».

Το επόμενο έτος θα συμπληρώσουν 50 χρόνια από τότε που οι ABBA κέρδισαν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και η επερχόμενη έκδοση θα πραγματοποιηθεί στη χώρα καταγωγής του συγκροτήματος, τη Σουηδία.

Η Ball ρώτησε τον Fältskog αν το γκρουπ σχεδίαζε να κάνει κάτι για να τιμήσει την περίσταση, στην οποία εκείνη απάντησε: «Ποτέ δεν ξέρεις τίποτα για τους ABBA… Δεν λέω τίποτα γι’ αυτό».

Οι ABBA έγιναν διάσημοι με επιτυχίες όπως τα “Mamma Mia”, “Dancing Queen” και “Take A Chance On Me”, αλλά το κουαρτέτο – Fältskog, Anni-Frid “Frida” Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus – έκαναν χωριστούς δρόμους στο 1982.

Στη συνέχεια, το 2021 το συγκρότημα επανενώθηκε για το άλμπουμ «ABBA: Voyage», το οποίο περιείχε 10 κομμάτια και απέσπασε ανάμεικτες κριτικές από κριτικούς.

 Με πληροφορίες από CNN

 

Η Αντέλ αποκαλύπτει ότι είναι έτοιμη να «γίνει ξανά μαμά» σύντομα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: