H… στενή επαφή της Kim Wilde: Είδα στον κήπο μου ό,τι ακριβώς κατέθεσαν στο Κογκρέσο για συγκεκριμένο UFO

FILE PHOTO: Η Kim Wilde το 2007. EPA/FRANK MAY




H διάσημη σταρ των 80’s Κιμ Ουάιλντ θεωρεί ότι κάποιες από τις μαρτυρίες που ακούστηκαν στην πρόσφατη ακρόαση στο Κογκρέσο για τα UFO, συμπίπτουν χρονικά με μια δική της ανάλογη εμπειρία.

Συγκεκριμένα η Ουάϊλντ δήλωσε ότι είδε ένα «έντονο φως» στον ουρανό πάνω από τον κήπο της στο Χέρφορτντσιρ, το 2009.

Υποστήριξε ότι η στενή αυτή επαφή τής συνέβη αργά ένα βράδυ του Ιουνίου του 2009, αφού προηγουμένως είχε περάσει ώρες στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου με τον γιο της.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, ενώ καθόταν στον κήπο της μαζί με μια φίλη της, παρατήρησε «αυτό το εξαιρετικά λαμπερό φως, πίσω από ένα ελαφρύ σύννεφο. Είμαι φοβερός παρατηρητής της σελήνης και σίγουρα δεν ήταν το φεγγάρι».

Στη συνέχεια, είπε, είδε το φως να κάνει «αυτή την απίστευτη κίνηση, μια κίνηση ζιγκ-ζαγκ στον ουρανό, κινούμενο σε ένα εύρος ας πούμε από το τις 11:00 του ρολογιού έως τις 2:00 και μετά ξανά πίσω στις 11:00».

Μάλιστα η Κιμ Ουάιλντ πρόσθεσε ότι δεν είδε απλώς το φως, αλλά ένιωσε και μια παρουσία.

«Είχα την αίσθηση πως ό,τι κι αν υπήρχε ήταν πολύ μεγάλο», είπε. «Είχα μια αίσθηση κίνησης για κάποιο λόγο.
«Αυτό συνεχίστηκε για λίγα λεπτά και μετά εξαφανίστηκε εντελώς».

Η Ουάιλντ έκανε τις συγκεκριμένες περιγραφές λίγες ημέρες αφότου στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ έλαβε χώρα μία ακρόαση – ορόσημο για μη αναγνωρισμένα ανώμαλα φαινόμενα (UAPs), γνωστά στην καθομιλουμένη ως UFO.

Στην ακρόαση εκείνη, ο πρώην πιλότος του πολεμικού ναυτικού Ράιαν Γκρέιβς κατέθεσε ότι η Μοίρα του είχε αντιμετωπίσει επανειλημμένα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα που «επιτάχυναν με υπερηχητικές ταχύτητες».

Και είχε προσθέσει: «Το έκαναν με πολύ ασταθείς και τάχιστες κινήσεις, συμπεριφορές για τις οποίες δεν έχω εξήγηση».

Η Ουάιλντ λοιπόν δήλωσε ότι η συγκεκριμένη περιγραφή ταιριάζει με ό,τι είδε η ίδια: «Το έχω δει κι εγώ, συνέβη στον κήπο μου.

Συνέβη σιωπηλά και μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ήταν ακριβώς στον ουρανό και μετά ξανά. Και αυτό συνέβη για αρκετά λεπτά».

Ήταν τόσο εντυπωσιασμένη μάλιστα από την εμπειρία της που στάθηκε ο λόγος να ονομάσει το άλμπουμ της το 2018  Here Come the Aliens.

 

Η Ουάιλντ λέει μάλιστα ότι φίλοι και συγγενείς τής έστειλαν μηνύματα όταν άκουσαν τις καταθέσεις στην επιτροπή του Κογκρέσου, λέγοντάς της: «Είχες δίκιο Κιμ, Κιμ είχες δίκιο!».

Παραδέχεται βέβαια ότι αυτό που είδε θα μπορούσε να είναι κάποιο απίστευτα εξελιγμένο drone. Αλλά γιατί να το βάλει κανείς στον κήπο μου;

Η ίδια πιστεύει ότι θα δούμε περισσότερες μαρτυρίες εξωγήινης ζωής στο μέλλον.

Είμαι πεπεισμένη ότι θα ζω όταν θα έχουμε κάποιες εντυπωσιακές αποκαλύψεις και ιδίως πληροφορίες από τον Αρη. Κρατηθείτε σφιχτά στις καρέκλες σας!»

Με πληροφορίες από BBC

Το μαγικό τοπίο της Θάσου πηγή έμπνευσης για καλλιτεχνικές δημιουργίες: Αφιερωμένο στην υφαντική το φετινό Makryammos Ephemeral Art Residency

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: