Δηλαδή, αν οι χούλιγκανς του Ζάγκρεμπ κρατούσαν Καλάσνικοφ θα είχαν καταλάβει την Αθήνα; Κύριε πρωθυπουργέ δεν σβήνεις τη φωτιά… ρίχνοντας μέσα ξύλα

Ένα κασκόλ και λουλούδια υποδεικνύουν το σημείο όπου ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Dinamo Zagreb και Έλληνες οπαδοί-συνεργοί τους επιτέθηκαν εναντίον οπαδών της ΑΕΚ, δίπλα στο γήπεδο της ομάδας τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 . ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ – Hellas Journal

Να το πούμε από την αρχή αυτού του κειμένου; Να το πούμε… Ειλικρινά, δεν υπάρχει σωτηρία για τούτη τη χώρα… Την ευλογημένη αυτή χώρα, όταν κλείνεις τ’ αυτιά για να μην ακούς, και έχεις ανοικτά τα μάτια μόνο για να απολαμβάνεις τις ομορφιές της.

Κατά τα άλλα, παραμένει χώρα του χαβαλέ, του ωχαδελφισμού και της απάτης… Και οι καλές προσπάθειες χάνονται. Έρχονται καλοί Ελληνοαμερικανοί και ξένοι επιχειρηματίες για να επενδύσουν τα χρήματα τους και φεύγουν τρέχοντας. Διότι πρέπει να πληρώσουν μίζες…

Φίλος της Ιστοσελίδας μας, μας έστειλε σήμερα ένα λιτό κείμενο:

Ξεκίνησε, που λέτε, μία φάλαγγα αυτοκινήτων με χούλιγκαν από την Κροατία πέρασε τα ελληνικά σύνορα, παρά το απαγορευτικό που υπάρχει από την UEFA για μετακίνηση οπαδών στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο ματς, και δεν συγκινήθηκε κανένας βαθμοφόρος. Δεν είπε κανείς: «ρε που πάνε αυτοί; Ποιοι είναι αυτοί;»

Σκεφτείτε ότι είχε ήδη ανέβει βίντεο στο διαδίκτυο που έδειχνε την φάλαγγα να έρχεται προς την ελληνική πρωτεύουσα… Εκεί στην ΕΥΠ δεν παρακολουθεί κανείς το ίντερνετ;

Κατέβηκαν στην Αθήνα, πήγανε στο γήπεδο και δολοφόνησαν ένα παιδί 29 ετών. Και τότε ξύπνησε η αστυνομία, και το μόνιμα κοιμισμένο κράτος.

Συνεχίζει ο φίλος της ιστοσελίδας μας:

Να παραιτηθούν όλοι οι υψηλόβαθμοι που έχουν ευθύνη, να διαταχθεί άμεσα ΕΔΕ και να μπουν όλοι στον πάγο μέχρι να τελειώσει η έρευνα, διότι θα την εκτροχιάσουν για να σωθούν.

Ντροπή σας κύριοι της αστυνομίας, ντροπή σας κύριοι που υποτίθεται φυλάτε τα σύνορα. Επιτρέψατε να εισβάλουν στη χώρα, να φτάσουν ανενόχλητοι στην Αθήνα και να σκοτώσουν ένα παιδί 29 ετών σε ευρωπαϊκή χώρα εν καιρό ειρήνης!

Θα τρελαθεί κανένας πατέρας και θα βγει και θα γαζώνει κόσμο, ανίκανοι δημόσιοι κηφήνες. 

Σκεφτείτε τι θα γίνει αν εισβάλουν τρομοκράτες ή κομάντο κάποια εχθρικής χώρας που θα μπουν κρυφά και όχι από την Εθνική Οδό;

Θα φτάσουν μέχρι την Κόρινθο και θα το μάθουμε από το Twitter;

Ευθύνες σήμερα, άμεσα, τίποτα άλλο.

Συνυπογράφουμε, βεβαίως, το παραπάνω κείμενο, το οποίο -με πολύ απλά λόγια- αποκαλύπτει την ανικανότητα ενός κράτους, που αρνείται να σοβαρευτεί.

Δηλαδή, αν οι χούλιγκανς του Ζάγκρεμπ, κρατούσαν και Καλασνίκοφ, εκτός από μαχαίρια, θα είχαν καταλάβει την Αθήνα; Στην πλάκα τους, θα έλεγα… Θα είχαν φτάσει ανενόχλητοι στο κέντρο εξουσίας, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ανύπαρκτη η Ελληνική Αστυνομία.

  • Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας,

Το μεγάλο πρόβλημα της χώρας είναι η διαφθορά, που ελέγχεται από κρατικοδίαιτους «επιχειρηματίες», οι οποίοι εκβιάζουν και καθοδηγούν το πολιτικό σύστημα. Από εκεί ξεκινούν όλα. Και ομιλούμε για τεράστια διαφθορά.

Δεν μπορείς να σβήνεις τη φωτιά ρίχνοντας ξύλα, κύριε Πρωθυπουργέ. Πρέπει να κτυπήσετε τους πάτρωνες τους πρώτα. Τους γνωρίζετε, τους γνωρίζουμε, δεν κρύβονται… Ότι προσπαθήσετε να κάνετε για τη χώρα, θα αποτύχει. Αν κτυπήσετε τη διαφθορά, από πάνω προς τα κάτω θα μείνετε στην Ιστορία της Ελλάδας, ως αυτός που την έσωσε.

Να τολμήσετε. Οι πολίτες σας εξέλεξαν για να σταματήσετε την ασυδοσία αυτών που θέλουν την Ελλάδα μικρή και αδύνατη για να την απομυζούν. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια πια, όπως λένε οι σοφοί του χωριού μου. Απαιτείται δράση. Κτυπήστε τα συμφέροντα, μαζέψτε τους λεγόμενους λιγάρχες.

Κατά τα άλλα τι να πούμε; Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού. Τι να πει κανείς σ’ αυτή τη Μάνα…

* Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και συγγραφέας. Είναι ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Hellas Journal

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της. Αν και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ η αναδημοσίευση των σχολίων χωρίς τη γραπτή έγκριση της ιστοσελίδας, το κείμενο μπορεί να δημοσιευθεί με παραπομπή στη Hellas Journal στην αρχή και στο τέλος του κειμένου.
  • E-mail: [email protected]

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Οι εχθροί του Ελληνισμού, εντός και εκτός Ελλάδος, προσπάθησαν να διχάσουν τους κ. Μητσοτάκη και Χριστοδουλίδη: Αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν… Θα προσπαθήσουν ξανά! (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: