Τραγωδία στην Eδεσσα: Πέντε νεκροί ύστερα από σφοδρή μετωπική σύγκρουση ΙΧ με νταλίκα

FILE PHOTO : Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Πέντε νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

Το δυστύχημα έγινε, στο 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Φλώρινας Θεσσαλονίκης, όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά τα δύο οχήματα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι πέντε επιβαίνοντες του ΙΧ.

Για την ανάσυρση των επιβαινόντων από το ΙΧ αυτοκίνητο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Έδεσσας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι επιβαίνοντες του ΙΧ φέρεται να είναι αλλοδαποί, καθώς δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η ταυτοποίση των στοιχείων τους, ενώ το αυτοκίνητο που επέβαιναν είχε πινακίδες κυκλοφορίας από την Αλβανία.

Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

  • Tαυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τεσσάρων από τους πέντε νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τέσσερις άντρες, ηλικίας 55. 50, 19 και 16 ετών, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας, που επέβαιναν στο ΙΧ. Ο πέμπτος νεκρός, που επίσης επέβαινε στο ΙΧ, ήταν άντρας και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Greece

 

Oι τρεις φάσεις της «κόλασης»: Από την Πέμπτη άνοδος της θερμοκρασίας, την Κυριακή η κορύφωση με 44 βαθμούς κελσίου, δεν αποκλείεται και νέο κύμα καύσωνα [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: