Στον Πειραιά για νεκροψία μεταφέρονται οι σοροί των δυο νεαρών Ιρλανδών που έχασαν τη ζωή τους στην Ίο

FILE PHOTO: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ




Στον Πειραιά όπου θα διενεργηθεί νεκροψία μεταφέρονται σήμερα οι σοροί των δύο νεαρών Ιρλανδών που βρέθηκαν νεκροί στο νησί της Ίου, όπου βρισκόταν για διακοπές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικές Αρχές, ο ένας εξ αυτών βρέθηκε νεκρός σε χωράφι του νησιού με τραύμα στο κεφάλι και ο δεύτερος έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο λιμάνι του νησιού για να αναχωρήσει, στεναχωρημένος από τον θάνατο του φίλου του.

Σε ό,τι αφορά το τραύμα στο κεφάλι του 18χρονου Ιρλανδού οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Ίου εκτιμούν ότι προήλθε από την πτώση αλλά από τις αστυνομικές Αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Οι δύο 18χρονοι, ο Andrew O’Donnell και ο Max Wall, ήταν αδελφικοί φίλοι που συμμετείχαν στην εκδρομή του St Michael’s College στην Ίο.

Για εκατοντάδες συγκλονισμένους νέους Ιρλανδούς που θέλουν να φύγουν από την Ίο και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους κάνει λόγο η Daily Mail.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σκότωσε με αρσενικό τη γυναίκα του και τη γιαγιά της: Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό ο λέκτορας του ΑΠΘ για τη διπλή δολοφονία

 

Ο νεαρός Ιρλανδός διασκέδαζε το βράδυ του Σαββάτου σε μπαρ του νησιού και κατά την επιστροφή του στο δωμάτιο που διέμενε φαίνεται να έχασε τον δρόμο και να έπεσε σε χωράφι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Η εξαφάνιση του δηλώθηκε στην Αστυνομία από τους φίλους του το πρωί της επόμενης μέρας και ύστερα από κινητοποίηση οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: