«Σοβαρή παραβίαση του απορρήτου» καταλογίζει στον Νίκο Χαρδαλιά ο Ευάγγελος Αποστολάκης

File Photo: Ο Ευάγγελος Αποστολάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ




«Είναι πρόκληση και απαξίωση για τις Ένοπλες Δυνάμεις οι επιθεωρήσεις ασφαλείας για τη φύλαξη των αποθηκών καυσίμων από τον πολιτικό προϊστάμενο του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας», αναφέρει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευάγγελος Αποστολάκης, σε δήλωσή του στο documentonews.gr.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, σημειώνει ειδικότερα ότι «οι επιθεωρήσεις ασφαλείας θα μπορούσαν να έχουν ανατεθεί στον ΑΓΕΕΘΑ ή στους αρχηγούς των τριών όπλων, οι οποίοι έχουν τους μηχανισμούς και τα αρμόδια στελέχη». Τονίζει ότι «οι επιθεωρήσεις από τον υφυπουργό απαξιώνουν την υπόσταση, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία των στρατιωτικών, δίνοντας τη χειρότερη εικόνα προς τα έξω».

«Όσον αφορά στη διαχείριση των απόρρητων πληροφοριών» υπογραμμίζει ο κ. Αποστολάκης, «πρόκειται για σοβαρή παραβίαση από τον υφυπουργό, ο οποίος εμφανίστηκε σε φωτογραφία μπροστά σε απόρρητο χάρτη που αποτυπώνονταν η ακριβής θέση και η διάταξη των αποθηκών καυσίμων».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Σε δύο χρόνια αλλά με το σταγονόμετρο η παράδοση των πρώτων Canadair νέας γενιάς: Δηλώσεις του αεροναυπηγού Καραϊωσηφίδη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: