Ποιος κάνει κουμάντο στο ΓΕΕΘΑ; Δεν είδε κανείς το μεγάλο ατόπημα; Το άφρον πραξικόπημα των χουντικών, την 21η Απριλίου 1967 βαπτίστηκε κίνημα!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζάμπιας κ.κ. Ιωάννη. Φωτογραφία ΓΕΕΘΑ




Κίνημα, άκουσον- άκουσον, ήταν το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, σύμφωνα με μια ανιστόρητη διατύπωση, που υπάρχει σε λεύκωμα που εκδόθηκε πρόσφατα από το ΓΕΕΘΑ.

Το «Ιστορικό Λεύκωμα» αφορά στα 73 χρόνια(!) του ΓΕΕΘΑ και σε μια από τις σελίδες του, αναφέρει πως «η επικράτηση του κινήματος της 21ης Απριλίου 1967, είχε ως αποτέλεσμα…».

Ποιος αντικατέστησε το πραξικόπημα με κίνημα και πως αυτό «πέρασε», είναι το μείζον και δεν μπορεί να αποδοθεί προφανώς στον «δαίμονα του τυπογραφείου».

Η έκδοση είναι στα ελληνικά και στα αγγλικά, με 6 σελίδες πρόλογο του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου (3 στα ελληνικά και 3 στα αγγλικά). Με τη φόρα που πήραν μερικοί και με την ανοχή, που υπάρχει, σε μερικά χρόνια θα… φταίει η δημοκρατία για όλα τα δεινά!

Κ. ΒΕΝ.

Ο “άνθρωπος” του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο δεν παίζει ανεξάρτητα: “Κάρφωσε” τον Κόλιν Στιούαρτ το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: