Παρατείνεται έως τις 29 Σεπτεμβρίου η προθεσμία υποβολής προσφορών για τη δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας στην Αθήνα

O υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ




Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2023 παρατείνεται η προσθεσμία υποβολής προσφορών στον δημόσιο διεθνή διαγωνισμό ανάθεσης σύμβασης Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα για την δημιουργία του Κέντρου Καινοτομίας στην Αθήνα.

Την απόφαση έλαβε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας μετά από αίτημα που υπέβαλε στις αρχές Ιουλίου ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την αξιοποίηση του ακινήτου στη Λ. Πειραιώς 62, στο πρώην βιομηχανικό ακίνητο της ΧΡΩΠΕΙ και αφορά στη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση, λειτουργία και εκμετάλλευση των υποδομών για την δημιουργία ενός Κέντρου Καινοτομίας (Πολιτεία Καινοτομίας) το οποίο θα αποτελέσει ένα φυσικό χώρο, όπου μεγάλες επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά ιδρύματα, νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) και startup incubator/accelerators, θα φιλοξενούνται και θα συνεργάζονται, ενισχύοντας την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Η ημερομηνία υποβολής προσφορών για το project, αντί για τα μέσα Μαΐου (17/05), είχε μεταφερθεί στις 17 Ιουλίου 2023 και μεταφέρθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες του «χάρτη» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 23 Ιουλίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: