Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Πάτρα: Eνας νεκρός και τουλάχιστον 4 τραυματίες, πληροφορίες και για δύο εγκλωβισμένους [video]

Εικόνα από το σημείο της κατάρρευσης της γέφυρας στην Πάτρα. photo screenshot via glomex, open tv




Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Πάτρα στην περιοχή Χάραδρο. Σύμφωνα με πληροφορίες στη γέφυρα που βρίσκεται στην είσοδο της Περιμετρικής Οδού γίνονταν εργασίες εδώ και δύο χρόνια.

Από την πτώση τμήματος της γέφυρας υπάρχει ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες εργαζόμενοι που έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και στον Άγιο Ανδρέα ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για δύο εγκλωβισμένους.

Οι δίδυμες γέφυρες παρουσίαζαν βλάβες και προβλήματα στατικής επάρκειας. Τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν το 2021 με κόστος 6.517.287,49 ευρώ για την επισκευή δύο γεφυρών επί της Περιμετρικής (Β601 και Κ635).

Οι γέφυρες, μήκους 167 μέτρων και 169 μέτρων αντίστοιχα σε κάθε κλάδο κυκλοφορίας, βρίσκονται στην αρχή της Παράκαμψης των Πατρών.

H τοπική ιστοσελίδα The Best μετέδωσε βίντεο από το σημείο της κατάρρευσης στην περιοχή Μποζαϊτικα. Σε αυτό φαίνεται να έχει πέσει τμήμα της γέφυρας και ένα σκαπτικό μηχάνημα που βρισκόταν επάνω σε αυτή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες κάτω από την τεράστια πλάκα της γέφυρας υπάρχουν σοβαρά τραυματίες με τις αρχές να εκφράζουν φόβους για θύματα. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής.

 Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στην μεγάλη περιμετρική της Πάτρας, μετά την κατάρρευση τμήματος του δρόμου, στην περιοχή Προάστιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται στον κόμβο της Εγλυκάδας.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Διοδώρου, στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται κοντά στο τμήμα της μεγάλης περιμετρικής που κατέρρευσε.

Πηγή: ertnews

Κάηκε το γνωστό μπιτς μπαρ στη Ρόδο που σερβίριζε ποτά… μέσα στη θάλασσα στην περιοχή Γλύστρα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: