Καρότο, μαστίγιο και… μασάζ (ταυτόχρονα) στον Πατούλη για να μην κατέβει ως ανεξάρτητος στις εκλογές: Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου

File Photo Ο πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ




Όλους τους τρόπους προσέγγισης χρησιμοποιεί από την πρώτη κιόλας ημέρα η κυβέρνηση απέναντι στον Γιώργο Πατούλη στη δεδομένη προσπάθειά της να τον αποτρέψει από το να δηλώσει ανεξάρτητος υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής.

Ενδεικτική είναι η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη ο οποίος μέσα σε λίγες μόνο λέξεις προσπάθησε να τον… καλοπιάσει, να τον αποτρέψει και να τον προειδοποιήσει ταυτόχρονα.

Αναλυτικά 

Απαντώντας σε ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , σχετικά με την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής και το τι θα συμβεί με την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη επεσήμανε ότι:

«Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη τόσο στο κόμμα όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση ήταν σημαντική και είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση αυτή και είναι αυτονόητο ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα υπό τον Νίκο Χαρδαλιά».

Σε συμπληρωματικές ερωτήσεις για πιθανή διαγραφή του κ. Πατούλη ή όποιο άλλο ενδεχόμενο, δεν θέλησε να προσθέσει κάτι παραπάνω.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 
Ελλάδα Αθήνα 

Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα Χαρδαλιά με τη στήριξη της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: