Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα Χαρδαλιά με τη στήριξη της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής

O Nίκος Χαρδαλιάς θα είναι υοψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ/STR




Η απόσυρση της στήριξης της ΝΔ στον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής  με αφορμή ένα ζεϊμπέκικο επισημοποιήθηκε.

Πριν από λίγο από τη ΝΔ έγινε γνωστό ότι υποψήφιος με τη στήριξη του κόμματος για τη θέση του Περιφερειάρχη θα είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος:

«Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς».

Από εδώ και πέρα, μένει το τυπικό της παραίτησης του κ. Χαρδαλιά από την κυβέρνηση και η αντικατάστασή του καθώς ο χρόνος για την προεκλογική εκστρατεία είναι περιορισμένος.

Αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι αν ο Γιώργος Πατούλης θα επιμείνει, σε μια ανεξάρτητη πλέον υποψηφιότητα ή θα αποσυρθεί. Επίσημη πληροφόρηση δεν υπάρχει αλλά αρκετοί εκτιμούν ότι θα είναι δύσκολο να πεισθεί να μην κατέβει επιδιώκοντας την επανεκλογή του.

Βέβαια ένα ακόμη ζητούμενο είναι πόσοι θα τον ακολουθήσουν ως αντάρτη καθώς ένα μέγαλο μέρος των στελεχών του έχουν κομματική σχέση με το κυβερνών κόμμα και η ενδεχόμενη επανέκθεσή του με το ψηφοδέλτιο του κ. Πατούλη θα έχει πολλών ειδών παρενέργειες.

Το πιθανότερο είναι πάντως, μετά την επίσημη ανακοίνωση, να ακολουθήσει και η επίσημη αντίδραση του κ. Πατούλη.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ο Χαρδαλιάς μπήκε στο Μαξίμου υφυπουργός και βγήκε υποψήφιος Περιφερειάρχης: Τώρα μένει να πει ο Πατούλης αν θα χορέψει… σκληρό ζεϊμπέκικο απέναντί του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: