Καρδιακή προσβολή την ώρα της προπόνησης υπέστη ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι: Kατέρρευσε μέσα στο γήπεδο, νοσηλεύεται πλέον εκτός ΜΕΘ

O Μπρόνι Τζέιμς. Στιγμιότυπο από video




Ο μεγαλύτερος γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο χθες Δευτέρα μετά από επεισόδιο καρδιακής ανακοπής, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Χθες, ενώ έκανε προπόνηση, ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακή ανακοπή», είπε ο εκπρόσωπος σε δήλωση. «Το ιατρικό προσωπικό μπόρεσε να τον περιθάλψει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στη ΜΕΘ. Ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα για την οικογένεια Τζέιμς και θα ενημερώσουμε τα μέσα ενημέρωσης όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες.

«Ο ΛεΜπρόν και η Σαβάνα επιθυμούν να στείλουν δημόσια τις βαθύτερες ευχαριστίες και την εκτίμησή τους στο ιατρικό και αθλητικό προσωπικό του USC για την απίστευτη δουλειά και την αφοσίωσή τους στην ασφάλεια των αθλητών τους».

 

Ο 18χρονος είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους νεαρούς παίκτες στις ΗΠΑ και επρόκειτο να παίξει για το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια φέτος.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της καριέρας του Μπρόνι στο μπάσκετ και συχνά πετάει με το αεροπλάνο για να παρακολουθήσει τον γιο του να παίζει κατά τη διάρκεια της σεζόν του ΝΒΑ .

«Καταλαβαίνω πόσο σημαντική είναι η πατρότητα, με δεδομένο ότι προέρχομαι από ένα νοικοκυριό που δεν είχε πατέρα», είχε δηλώσει ο Τζέιμς τον Μάιο. «Πάντα προσπαθούμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε όλες τις προσπάθειές μας. Η οικογένειά μου με κάνει να είμαι καλός.

Ο ΛεΜπρον και η σύζυγός του, Savannah, έχουν άλλα δύο παιδιά, τον υιό Bryce και την κόρη Zhuri.

Ο δεκαεξάχρονος Μπράις θεωρείται κορυφαίας προοπτικής στο μπάσκετ.

Με πληροφορίες από Guardian

Σπουδαία πρόκριση της εθνικής πόλο στα ημιτελικά του Παγκοσμίου: Βγήκε νικήτρια στον αγώνα-θρίλερ (10-9) με το Μαυροβούνιο [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: