Κάποιος να τους μαζέψει: Παρανοϊκή πρόταση 700 εκατ. από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στον Μπαπέ για μια χρονιά..

FILE PHTΟ: Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Μπαπέ EPA, CHRISTOPHE PETIT TESSON




Μία μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου φιλοδοξεί να ολοκληρώσει η Αλ Χιλάλ, η οποία δίνει γη και ύδωρ στον Γάλλο αστέρα, Κιλιάν Εμπαπέ, προκειμένου να τον δελεάσει να μετακομίσει στα Αραβικά Εμιράτα.

Το σίριαλ για το μέλλον του Γάλλου καλά κρατεί και αρκετές ομάδες βρίσκονται στο κόλπο της απόκτησής του. Μία από αυτές και η Αλ Χιλάλ, η οποία ρίχνει στο τραπέζι… τρελά νούμερα για να τον πείσει να γίνει παίκτης της.

Συγκεκριμένα, οι Σαουδάραβες δίνουν 300 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, θέλοντας να σπάσουν το ρεκόρ που κατέχει η γαλλική ομάδα όταν αγόρασε τον Νεϊμάρ έναντι 222 εκατομμυρίων.

Όμως ακόμα κι αν η Παρί αποδεχθεί την πρόταση, η Αλ Χιλάλ θα πρέπει μετά να τα βρει με τον παίκτη, που είναι γνωστό πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ, είτε φέτος, είτε το καλοκαίρι του 2024, όταν θα είναι ελεύθερος.

Για να τον δελεάσει, η Αλ Χιλάλ ετοιμάζει πρόταση που δεν έχει προηγούμενο: του δίνει 700 εκατομμύρια για ετήσιο συμβόλαιο. Του δίνει δηλαδή 700 εκατομμύρια για να παίξει έναν χρόνο με τη φανέλα της και μετά να πάει στη Ρεάλ, όπως επιθυμεί.

Με πληροφορίες από Gazetta.gr

Οι κληρώσεις AEK, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Άρη για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: