Από ώρα σε ώρα φως στα αίτια θανάτου των 18χρονων Ιρλανδών στην Ίο – Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση [video]

Τα δυο 18χρονα παιδιά από την Ιρλανδία έκαναν διακοπές στην Ίο μετά την αποφοίτησή τους. Screenshot via YouTube@ERT




Απαντήσεις για τις αιτίες του θανάτου των δύο Ιρλανδών νεαρών τουριστών στην Ίο αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση η οποία αναμένεται εντός της ημέρας.

Ο ένας από τους 18χρονους Ιρλανδούς τουρίστες είχε βρεθεί σε γκρεμό του νησιού μετά από κατανάλωση αλκοόλ, ενώ ο δεύτερος πέθανε από καρδιακό επεισόδιο – τουλάχιστον αυτό εικάζεται – όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του φίλου του.

Από ώρα σε ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υπεβλήθησαν οι σοροί των δύο άτυχων 18χρονων που μεταφέρθηκαν χθες το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Από την ιατροδικαστική εξέταση, οι αρχές περιμένουν να έχουν μία πρώτη εικόνα για το που οφείλεται ο θάνατος των δύο παιδιών, καθώς η πρώτη εικόνα που είχαν αρχικά οι αρχές, είναι ότι ο 18χρονος, ο οποίος έπεσε στον γκρεμό, είχε κάποια τραύματα, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιας εγκληματικής αμέλειας.

Όσον αφορά τον 18χρονο που  έπεσε στο γκρεμό, διατυπώνεται το ενδεχόμενο να είχε καταναλώσει κάποια ουσία που περιείχε το ποτό του και ενδεχομένως σε αυτό να οφείλεται ότι  παραπάτησε και γλίστρησε πέφτοντας στον γκρεμό.

Για τον φίλο του, ο οποίος είχε κάποιο πρόβλημα στην καρδιά του, οι αρχές δεν αποκλείουν να κατανάλωσε κάποια ουσία την οποία περιείχε το ποτό του και ενδεχομένως αυτή να προκάλεσε τον θάνατο του.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν, καθώς από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Με πληροφορίες από ertnews.gr

Ανήλικη κατήγγειλε για ασέλγεια τον 85χρονο παππού της φίλης της στο Ίλιον

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: