Aγοράκι εννέα ετών περιπλανιόταν μόνο του στην Αθήνα: Μissing Alert για τους γονείς από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αναζήτηση για τους γονείς του 9χρονου Χασάν Νικόλα εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού. ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Xαμόγελο του Παιδιού




Ανήλικος βρέθηκε να περιπλανιέται ασυνόδευτος, επί της οδού Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας, και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού» από ευαισθητοποιημένους πολίτες.

Μάλιστα, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθηνών, δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του ανήλικου Χασάν Νικόλα, ηλικίας εννιά ετών, (κατά δήλωσης του), ο οποίος βρέθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:30.

Ο ανήλικος έχει καστανά μάτια και μαλλιά, είναι αδύνατος και έχει ύψος 1.40. Την ημέρα που βρέθηκε, φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι μπλέ σκούρου χρώματος με στάμπα και λαδί σορτσάκι με σχέδια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του, είναι αλλιώς αδύνατη.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με το 100 ή «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» που λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Mega-κύκλωμα trafficking σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη με θύματα γυναίκες κυρίως από τη Λατινική Αμερική: 22 συλλήψεις

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: