Ξανά στο εδώλιο σήμερα ο Κέβιν Σπέισι: Kατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε τέσσερις άνδρες

FILE PHOTO: Ο δίασημος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι. EPA/Peter Foley




Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κέβιν Σπέισι θα δικαστεί σήμερα κατηγορούμενος για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος τεσσάρων ανδρών.

Ο 63χρονος σταρ του Χόλιγουντ είχε προηγουμένως αρνηθεί 12 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων σεξουαλική επίθεση και άσεμνη επίθεση.

Το δικαστήριο του Southwark Crown Court θα ακούσει τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν μεταξύ 2001 και 2013.

Ο ηθοποιός δήλωσε αθώος τον Ιανουάριο σε τρεις κατηγορίες για άσεμνη επίθεση, τρεις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για πρόκληση προσώπου σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συγκατάθεση.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ είχε επίσης προηγουμένως αρνηθεί τέσσερις ακόμη κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για πρόκληση διείσδυσης σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συναίνεση.

Σε μια πρώτη ακρόαση στο δικαστήριο του Westminster Magistrates’ Court τον Ιούνιο, ο δικηγόρος του Spacey, Patrick Gibbs QC, δήλωσε ότι ο πελάτης του “αρνείται σθεναρά κάθε εγκληματική ενέργεια σε αυτή την υπόθεση”.

Ο κ. Gibbs δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο “για να αποδείξει την αθωότητά του” και “να συνεχίσει τη ζωή του”.

Είναι γνωστός από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στις ταινίες House of Cards, American Beauty και The Usual Suspects και ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής στο θέατρο The Old Vic στο Λονδίνο μεταξύ 2004 και 2015.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Το «μαύρο πρόβατο» και η άγνωστη ιστορία του: Το αγαπημένο πουλόβερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα «Black Sheep» βγαίνει στο σφυρί

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: