Στην Πάρο θα περάσουν τις διακοπές τους ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα, υποστηρίζει ο δήμαρχος του νησιού

File Photo: Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ θα αναλάβουν την παραγωγή για τη μεταφορά στη μικρή οθόνη για λογαριασμό του Netflix του βιβλίου «The fifth risk» («O πέμπτος κίνδυνος») του Μάικλ Λιούις για την άνοδο στην εξουσία του Ντόναλντ Τραμπ. @Screenlife4




Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με την σύζυγό του Μισέλ, θα περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Πάρο, σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού, κ. Μάρκο Κωβαίο.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος τον οποίο επικαλείται η ΕΡΤ,  ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, με δεκάδες Αμερικανούς πράκτορες, μέλη της προσωπικής ασφάλειας του Ομπάμα καθώς και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, την Αστυνομία και το Λιμενικό να βρίσκονται επί ποδός ενόψει της επίσκεψης.

Σημείωνεται ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είχε ανακοινωσει τον Φεβρουάριο τη συμμετοχή του Μπαράκ Ομπάμα, στο φετινό SNF Nostos Conference, τον Ιούνιο του 2023, όπου ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατικής κουλτούρας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών μαζί με τον πρόεδρο του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλο.

Με πληροφορίες από ertnews.gr

Στην Αθήνα τον Ιούνιο ο Μπάρακ Ομπάμα: Στην Nostos Conference του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: